Ekonomi

Doğal gaz yardımı parası nereden nasıl alınır? Doğal gaz yardımı yattı mı? Açıklama geldi! 

Doğal gaz yardımına başvuran ve başvurusu onaylanan 230 bin haneye yıllık desteklerin ilk taksidi olarak 80,5 milyon Türk liralık destek verildiğini söyleyen Bakan Yanık, doğal gaz yardımlarını yatırıldığını duyurdu. Peki doğal gaz yardım parası nereden ve nasıl alınır? İşte detaylar.. DOĞAL GAZ YARDIMI BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?Doğal gaz yardımı başvurularının e-Devlet kapısı üzerinden devam ettiğine dikkati çeken Bakan Yanık, başvuru süreci tamamlanan hanelere ödemelerin devam edeceğini duyurdu

İhtiyaç sahibi hanelere yönelik başlatılan Doğalgaz Tüketim Desteği'nde ödemelerin başladığını açıklayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 18 Şubat’tan itibaren başvuruların başladığını anımsatarak, başvuruda bulunan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından hak sahipliği onaylanan 230 bin haneye yıllık desteğin ilk taksidi olarak toplamda 80,5 milyon Türk liralık destek verildiğini duyurdu.

DOĞAL GAZ YARDIMI BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

Doğal gaz yardımı başvurularının e-Devlet kapısı üzerinden devam ettiğine dikkati çeken Bakan Yanık, başvuru süreci tamamlanan hanelere ödemelerin devam edeceğini duyurdu.

Savaş sonrası alarm! 10 maddelik tasarruf planı paylaşıldı

PTT personel alacak mı? 2022 PTT 55 bin personel ne zaman alacak? İşte detaylar…

DSİ-OGM personel alımı başvuru tarihleri!