09 / 05 / 2024

Doğalgaz kesintisinde son dakika! Konutlarda...

Doğalgaz kesintisinde son dakika! Konutlarda...

Doğalgaz kesintisi olacak mı? 10 gün süreyle doğal gaz akışında kesinti olacağına ilişkin açıklamalarda son dakika haberleri geliyor. Doğalgazdaki kesinti konutlara yansıyacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı...



Doğalgaz arzında hayata geçirilen tespitlerle, doğal gaz depolama tesislerinde toplam doluluk oranı da yüzde 75’leri geçti. Kış öncesi tam şekilde doldurulan Tuz Gölü depolama tesisi 1 milyar metreküp, Silivri depolama tesisi ise 3.14 milyar metreküp depolama kapasitesine sahip. 2023 yılında 5.4 milyar metreküp kapasiteli Tuz Gölü gaz depolama tesisinin tamamının devreye alınmasıyla beraber sadece bu tesis tek başına Türkiye'nin gaz tüketiminin yaklaşık yüzde 10'unu giderebilecek. Diğer tesislerle beraber 2023 toplam gaz depolama kapasitenin ise 10 milyar metreküpe yükselmesi hedefleniyor. 

Doğalgaz kesintisinde son dakika! Konutlarda...

Peki doğalgazdaki kesinti konutlara yansıyacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön