Yeni Projeler

Doğanköy Private projesinde yüzde 30 peşinat ve aylık 25 bin TL taksitle 3 oda 1 salon konut fırsatı!

Doğanköy Private projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda salon daire tipleri bulunuyor. Projeden yüzde 30 peşinat ve 25 bin TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Doğanköy Private projesi, Mema Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Bursa Nilüfer’de inşa edilen proje 18 bin 251 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

BÖLGENİN İLK AVM’Lİ KONUT PROJESİ

10 bin metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken Doğanköy Private projesinde toplam 100 konut bulunuyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Doğanköy Private projesi bölgenin ilk AVM’li konut projesi olma özelliğine sahip.

Peki Doğanköy Private projesinde yer alan 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların fiyatları ne kadar? Doğanköy Private projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Doğanköy Private projesi ile ilgili merak edilen detaylar.

25 BİN TL TAKSİTLE

Bursa Doğanköy Private projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 10 milyon 500 bin TL ile 14 milyon TL arasında değişiyor. 4 oda 1 salon konutların ise peşin fiyatları 17 milyon TL’den, taksitli fiyatları ise 20 milyon TL’den başlıyor. 

Doğanköy Private projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutlar için yüzde 30 peşinat ödendiğinde, aylık 25 bin TL taksit ödemesi yapılıyor. Kalan tutar ise tapu tesliminde ödeniyor.

Doğanköy Private projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutlar net 139 metrekare, brüt ise 180 metrekare alana sahip.


10 AY SONRA TESLİM

Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan Doğanköy Private projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Nilüfer Doğanköy Private projesinde; Geniş bahçeler, peyzaj alanları, kapalı otopark, elektrikli şarj istasyonu, basketbol sahası, spor salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve dinlenme alanları bulunuyor.

Şehir Hastanesine 5 dakika mesafede yükselen Doğanköy Private projesi, Balat, Özlüce bölgesindeki ilk-orta-lise seviyesindeki okullar ve Uludağ Üniversitesi’ne 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Telefon: 0553 633 03 22

 

Akropol Yakamoz Evleri’nde 10.5 milyon TL’ye 4+1! Eylül 2025’te teslim!

Alinda Life’ta 8 milyon TL’ye 4 oda 1 salon! Teslimler Aralık’ta!

Avrupa Konutları Şişli satışta! Yeni proje!