Proje Güncel

Babacan Central projesinde yüzde 30 peşinat 60 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Beylikdüzü’nde Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen ve ilk etabında yoğun ilgi gören Babacan Central projesinde yüzde 30 peşinat 60 aya vade fırsatı başladı. 

İstanbul'un en güzel manzaralarından biri olan Marmara Denizi manzaralı Babacan Central, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede, yüzde 30 peşinat 60 aya vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. 

Beylikdüzü’nde hayata geçirilen ve ilk etabında yoğun ilgi gören Babacan Central’ın, tüm ihtiyaçları karşılayabilecek yaşam alanlarının büyüklükleri 1+1’den 4+1’e kadar değişen 747 konut ve 57 ticari üniteden oluşuyor. 

İSTANBUL'UN EN YENİ PROJESİ

İstanbul'un en güzel manzaralarından biri olan Marmara Denizi manzaralı proje, bir yandan seyir keyfi veren huzurlu bir yaşam ayrıcalığı sunarken diğer yandan kentin en merkezi noktasında yer alıyor.

İstanbul’un ana ulaşım aksı olan E-5’in yanı sıra, metrobüs gibi toplu ulaşım hatlarının hemen yanı başında yer alan Babacan Central hem dingin bir yaşamı hem de tüm sosyal alanlara ulaşım kolaylığını bir arada sunuyor.

Üç blok ve cadde dükkanlarından oluşan proje, teras jakuzisinden yeşil bahçelere, ferah balkonlardan sosyal alanlara kadar, İstanbul’un en yeni, en kentli projesi olarak dikkat çekiyor.

 

SEKTÖRE FARKLI BİR SOLUK GETİRİYORUZ

Babacan Central’ın başlı başına bir cazibe merkezi olduğunun altını çizen Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Bu projeyi hayata geçirirken, her işimizde olduğu gibi hem kendi değerini artıran hem de alıcısının yaşamına değer katan bir proje olarak kurguladık.

Babacan Central, sağlıktan sanata, alışverişten eğlenceye tüm ihtiyaçlara ulaşım bakımından da Avrupa Yakası’nın en stratejik lokasyonlarından birinde yer alıyor.

 Sayısız kültürel alan başta olmak üzere, AVM’lere, yapı marketlere, üniversitelere, bölgenin en önemli hastanelerine kolayca ulaşım ayrıcalığı sağlamasının yanı sıra kendi başına bir cazibe merkezi.

Yaşam alanı içinde yer alan AVM konseptiyle, bölgenin ilk ve tek A plus ofisleriyle, tıp merkeziyle, sosyal donatılarıyla dolu alanlarıyla çok özel bir proje.

Özellikle bu yakada hayata geçirdiğimiz benzersiz konut projelerimizle, sektörümüze de farklı bir soluk getirdiğimize inanıyorum” dedi. 

Tüm projelerinde olduğu gibi Babacan Central’da da konuta erişimde ‘ulaşılabilir koşullar’ motivasyonuyla hareket ettiklerini ifade eden Mehmet Babacan, “Uzun yıllardır hem tüketicinin hem de konut sektörünün ihtiyaçlarını analiz ederek hayata geçirdiğimiz uygulamalar ve ödeme kolaylıkları sayesinde, bugüne kadar binlerce kişinin ev sahibi olmasını sağladık. Bu yaklaşımımızı Beylikdüzü projemizde de uyguluyoruz. Babacan Central’da bankasız, kefilsiz ve zahmetsiz, 60 ay vade ile yüzde 30 peşinattan oluşan ödeme kolaylığı sunuyoruz” dedi.  

TESLİMLER HAZİRAN 2025'TE!

Son teknolojik kalite standartları ve en son güncellenen deprem yönetmeliklerine göre inşa edilen Babacan Central projesi, şehrin içinde doğal bir yaşam alanı sunmasıyla da öne çıkıyor.

Yüzde 70 peyzaj oranı, deprem güvenliği için fore kazık, C40 beton sınıfı ve dünyada kalite standardı olan S420 demir işçiliğinin kullanıldığı Babacan Central; yatırımcılarına güven, estetik, sağlık, konfor ve lüksü bir arada sunuyor.

Babacan Yapı’nın son yatırımı Babacan Central projesinde teslimlerin 2025 yılının haziran ayında başlaması öngörülüyor. 

Babacan Yapı'dan 'Arabanı getir, evini götür' kampanyası!

Babacan Holding, 2025'in ilk çeyreğinde halka arza edilecek! İbrahim Babacan: Gayrimenkule dönüş için en uygun dönem!

Babacan Holding, yeni konut modeli ile ev sahibi yapmak için arsa payı satışı yapacak!