Proje Güncel

Tuzla Dilek Life Mahall projesinde yüzde 30 peşin 36 ay vade fırsatı! 

Dilek Gıda Dağıtım ve Lojistik imzası ile İstanbul Tuzla Aydınlı'da yükselen Dilek Life Mahall projesinde yüzde 30 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Dilek Life Mahall projesi İstanbul’un en gelişen ve en çok değer kazanan bölgesi olan Tuzla'da yükseliyor. Dilek Gıda Dağıtım ve Lojistik imzası taşıyan projede yüzde 30 peşin 36 ay vade fırsatı sunuluyor. 

İstanbul’un yükselen ve hızla gelişen lokasyonundaki proje toplamda 20 bin 555 metrekare alan üzerine kurulu 804 konut ve 1 ticari üniteden oluşmakta. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. .Ayrıca yine zevkinize göre 22 farklı tasarıma ve konuma sahip konutlar yer alıyor. 

DİLEK MAHALL PROJESİNDE SOSYAL ALANLAR NELER?

Dilek Life projesinde 1 adet kreş, 1 adet market, 1 adet kafe ve 1 adet spor salonu, açık havuz ve oyun parkları yer alıyor. 

NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 8 dakika, Tem İstanbul Otoyolu'na 8 dakika, Pendik Tuzla Sahili'ne 4 dakika, Devlet Hastanesi'ne 3 dakika, planlanan Tuzla Metrosu'na 3 dakika, D100 İstanbul yoluna 2 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

TUZLA DİLEK MAHALL PROJESİNDE KONUT FİYATLARI NE KADAR? DİLEK MAHALL TUZLA KONUT FİYAT LİSTESİ!

Dilek Life projesinde konut fiyatları 3.5 milyon liradan başlayıp 11 milyon liraya kadar yükseliyor. Firma kendi bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin ödemelerde 36 ay vade imkanı sunuyor.

Ankara 3Y Natura projesinde teslimler yıl sonunda!

Koray Liberte Eyüpsultan projesinde 13 milyon 400 bin liradan başlayan fiyatlarla!