Sektörel

Doğanlar Holding inşaat sektöründe yeni döneme giriyor! Yenibosna'da dev kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı! 

Doğanlar Holding,  inşaat sektöründe de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Doğyap, İstanbul’un önemli lokasyonlarından Yenibosna’da bir kentsel dönüşüm projesine start veriyor. 

Doğyap, İstanbul’un önemli lokasyonlarından Yenibosna’da bir kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı. Yaklaşık 10 dönüm arsa içerisinde 24 bin metrekare konut 10 bin metrekare ticari alan yapılması planlanıyor.

Bu çalışma, yatay mimariye sahip, az katlı bu proje, örnek gösterilebilecek gerçek bir kentsel dönüşüm projesi olacak. Şirket, bu proje ile birlikte Türkiye’nin dönüşen yüzüne önemli bir katkı sunmayı hedefliyor.

DOĞYAP YENİ GENEL MÜDÜRÜ MURAT DOĞAN OLDU!

Doğanlar Holding, Doğyap Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Murat Doğan’ı atadı. Murat Doğan, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyeliği, Biotrend Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği unvanlarına ek olarak üstlendiği bu yeni görevle birlikte Doğyap’ın büyüme stratejilerine yön verecek.

Yeni yönetimde Doğan Ali Doğan Doğyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam ederken, Şafak Doğan Doğyap Yönetim Kurulu Üyesi olarak yeni görevine başladı.

DOĞYAP FAALİYET ALANLARINI GENİŞLETİYOR

Doğyap, üst ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşam alanları, toplu konut, AVM ve ticaret merkezi gibi temel alanlarda yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerini sürdürüyor.

Özellikle Afrika’da önemli projelere imza atan şirket, meyve ve sebze hali ile tır parkı inşaatlarının ardından yeni yatırımlara hız verdi.

Doğyap Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doğan, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, “Doğyap’ın büyüme potansiyelini çok yüksek görüyorum. Doğyap ile Batı Afrika’nın en büyük meyve, sebze hali, soğuk hava depoları ve tır parkından oluşan 2 projelik yatırımı 2019 yılında tamamladık.

106 milyon dolar tutarında Dakar Hali ve Tır Parkı Projesi sonrasında yine Batı Afrika ve CIS ülkelerinde yurt dışı müteahhitlikte proje geliştirmeye devam ediyoruz.

Senegal’deki toplam alanı 52 bin 800 metrekare, kapalı alanı 10 bin  metrekare ve depolama alanı 25 bin metrekare olan Biga Home fabrikamız yine Doğyap imzası taşıyor.

12 milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirdiğimiz tesis, Senegal’deki ilk ve tek mobilya üretim tesisi. Sektördeki deneyimli ekibimizle birlikte yeni yatırımlarımıza hız verecek ve Türkiye’ye de değer katmaya devam edeceğiz. Özellikle yenilenebilir enerji kaynakları ve sürdürülebilir şehircilik konularına odaklanarak geleceğe yatırım yapacağız.” ifadelerine yer verdi. 

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!