28 / 04 / 2024

Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma sağladı!

Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma sağladı!

Kripto para birimi Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma imzaladı. Yeni anlaşma ile Dogecoin ile AMC Theatres'dan bilet alınabilecek. 



Kripto para birimleri arasında değeri az da olsa popüler olan Dogecoin artk bilet alımlarında kullanılabilecek. Hürriyet'te yer alan habere göre; milyarder iş insan Elon Musk'ın desteklediği kripto para birimini ABD'de AMC Theatres ödeme yöntemi olarak kabul etti. Şirketin CEO'su Adam Aaron, sosyal medya platformu Twitter'dan yaptığı ankette şirketin Dogecoin ile bilet satmasının istediğini söyledi

Anket sonuçlarına göre çalışma yapacaklarını söyleyen Aaron, anketi dikkate alarak detaylar üzerinde çalışacaklarını dile getirdi. 

 Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma sağladı!

Elon Musk'tan yeni yorum

Milyarder iş insanı Elon Musk bu gelişme sonrasında Doge işlem ücretlerinin azaltılması gerektiğini açıkladı. Dogecoin bu gelişme ile beraber yüzde 10'un üzerinde değer artışıyla 0.22 Dolar seviyesinden işlem gördü.

1 milyar TL'lik Dogecoin vurgunu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön