28 / 04 / 2024

Doğrucan, mobilyada 'Herşey Dahil'i keşfetti

Doğrucan, mobilyada 'Herşey Dahil'i keşfetti

Türkiye'de özellikle turizm sektöründe yaygın bir şekilde kullanılan 'Her Şey Dahil' sistemi şimdi de mobilya sektörüne uygulanıyor



Sistemi Türkiye'de ilk kez mobilya sektörüne uyguladıklarını ve bu konuda öncüsü olduklarını dile getiren Doğrucan Mobilya Genel Müdürü Reşat Hacıoğlu, "Bu sistem satışlarımıza da çok olumlu yansıdı. Her Şey Dahil sistemi ile hem evlenmek isteyenlere hem de ev kurmak isteyenlere önemli fırsatlar sağlıyoruz" dedi.

20 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe faaliyet gösteren Doğrucan Mobilya'nın krize rağmen işçi çıkarmadığını kaydeden Hacıoğlu, "Kriz ortamında bile 13 kişiyi işe aldık. Kurumsal vizyonumuzu yeniledik. Vitrin ve imaj değişikliğine gittik. Krizde kendimizi daha çok yeniledik" diye konuştu. Doğrucan Mobilya olarak 3 şube ile birlikte bir de qutlet mağazada hizmet verdiklerini açıklayan Hacıoğlu, qutlet mağazada seri sonu ürünleri çok uygun fiyatlarla tüketiciye sunduklarını belirterek, bir mağazada 120 çeşit farklı ürün sergilediklerini açıkladı.
Tüm bunların yanısıra sektörde ilk kez 'Tüketiciyi Koruma Sertifikası' aldıklarını da belirten Hacıoğlu şöyle devam etti: "Bu bizim için çok önemli. Bizim müşterimize verdiğimiz değerin karşılığıdır. Politikalarımızı krize göre değil, müşterimize göre belirliyoruz. Örneğin ödeme planını müşteri belirliyor."
Yeni Asır


Geri Dön