27 / 04 / 2024

Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan yılın işadamı seçildi!

Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan yılın işadamı seçildi!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi topluluklarından Ortak Akıl’ın üç yıldır düzenlediği “Yılın En’leri Anketi”nde bu yıl 40 bine yakın kişi oy kullandı. Yılın İşadamı ödülünü Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan aldı...




Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından düzenlenen Yılın En'leri 2013 Anketi sonuçlarına göre Davut Doğan, 'Yılın İşadamı' kategorisinde birinci oldu.


Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi topluluklarından Ortak Akıl’ın üç yıldır düzenlediği “Yılın En’leri Anketi”nde bu yıl 40 bine yakın kişi oy kullandı. Yılın Bürokratı, Yılın Markası, Yılın Sporcusu, Yılın Modacısı gibi farklı 26 kategorinin bulunduğu ankette Davut Doğan en çok oyu alarak Yılın İşadamı seçildi. Davut Doğan’ın ödülünü, düzenlenen ödül töreninde oğlu Ozan Doğan teslim aldı. Ödülle ilgili açıklama yapan Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, “Doğtaş’ı kurduğumuz ilk günden bu yana büyük bir özveriyle çalışıyor ve başarıya ulaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında yer aldık. Her geçen gün büyüyen Doğtaş’ı zirveye çıkarmak üzere var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Sektördeki öncü yaklaşımımız ve yapmayı planladığımız çalışmalarla başarımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi.



Milliyet


Geri Dön