27 / 04 / 2024

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı, 1stanbul'u anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı, 1stanbul'u anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

1stanbul projesini düzenlenen basın lansmanıyla görücüye çıkaran Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı, proje sunumuyla basının karşısına geçti. İşte, www.havadanemlakvideo kamerasından o basın lansmanı...



1stanbul basın lansmanını izlemek için tıklayın!

1stanbulda konut alanlar ödemelere 1 yıl sonra başlıyor

Emlak Konut GYO tarafından ikinci kez ihale edilen 1stanbul projesi yeniden satışa çıktı. 1188 konutlu projede, Emlak Konut GYOdan devralınan 983 konutu Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığı satıyor

Emlak Konut GYO tarafından ikinci kez ihale edilen 1stanbul projesi yeniden satışa çıktı. 1188 konutlu projede, Emlak Konut GYOnun önceki ortağı tarafından satılan 205 konuttan sonra geriye kalan 983 konutu da satışa çıkaran projenin yeni sahipleri Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığı, satışlarda uyguladıkları kampanya ile peşinatı ve taksitleri bir yıl ertelediklerini açıkladı.

Projenin tanıtımında konuşan 1stanbul İcra Kurulu Üyesi Adnan Akgöz, Emlak Konut GYOdan devraldıkları 983 konutun 200ünü de kendilerinin sattıklarını kaydetti. Şu anda metrekare fiyatı olarak ortalama 1900-1950 lira aralığında satışa devam ettiklerinin altını çizen Akgöz, Ispartakulede gerçekleşen bu projenin teslim tarihini Ekim 2012 olarak belirledik. Projeden konut alanlar yüzde 25 peşinat ve taksit ödemesi yapmayacak. Sadece sözleşme ile konut sahibi olacak. O zamana kadar herhangi bir ödeme yapmayacakları için taksitler onların bütçelerini etkilemeyecek. Evlerine taşındıkları zaman kira gibi ödemelere başlayacaklar dedi.

Sözleşmelerin bu günkü faiz oranları ile imzalanacağına dikkat çeken Akgöz, konut alanların herhangi bir  faiz artışı ile karşı karşıya kalmayacağını belirrtti.

Bank Asya, Halk Bank ve ING ile anlaşma sağladıklarını kaydeden Akgöz, Bunlara ilaveten konut sahiplerini korumak üzere iki ayrıcalık daha sunduk. Bunlardan ilki herhangi bir ödeme zorluğuna karşı özellikle beyaz yakalı müşterilerimizi yakından ilgilendiren sigorta sistemi. Küçük bir sigorta ücreti karşılığı bir yıl sonraki ödemelerini bile garanti altına alacaklar. Birde evlerini dekore ettirirken bankalardan çeşitli ayrıcalık kullanabilecekler diye konuştu.

Su ve yeşil alan yeniden gündemde

Projenin su ile iç içe bir konsepte sahip olacağını belirten 1stanbul İcra Kurulu Üyesi Halil Ege de şöyle konuştu: Proje ilk kez Ken Yeang tarafından çizilmişti. Bizde Ankarada birlikte hareket ettiğimiz bir mimarlık ofisi ile inşaatı devam ettiriyoruz diye konuştu.

Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön