27 / 04 / 2024

Doğuş Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!

Doğuş Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Doğuş Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti. Adayların bağımsızlık beyanları haberimizde bulunuyor...



Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;



Şirketimizin 24 Şubat 2014 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karar doğrultusunda; Sn. Mustafa Ahmet Ünaydın, Sn. Mustafa Doğrusoy'un, şirketimizin bağımsız üye adayları olarak 2013 faaliyet yılına ilişkin  yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verilmiş olup, adayların bağımsızlık beyanları ekte yer almaktadır.



1) Sn. Mustafa Ahmet Ünaydın; 1957 doğumlu  olan ÜNAYDIN, 1982 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. 1982-1983 yılları arasında Intra Dış Ticaret A.Ş.'de İhracat Müdürlüğü, 1983-1985 yıllarında Enka Arabia Ltd.'de Cidde Ofis Müdürlüğü yapan ÜNAYDIN, 1985-1999 yılları arasında Coopers&Lybrand ve PriceWaterhouseCoopers'da denetçi ve yönetici olarak çalışmış, 1999-2006 yıllarında STFA İnşaat Grubu'nda yönetici ve koordinatörlük görevini sürdürmüştür. 2009 yılından beri Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'de  Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.


2) Sn. Mustafa Doğrusoy; 1981'de Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Mühendis, 1983'de İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisansüstü eğitimden MBA derecesi ile mezun oldu. Yönetim, Strateji ve Yatırım Danışmanı olarak, Kurumsal Yönetim, Kurumsal Risk Yönetimi, Kurumsal Finansman, Aile Şirketleri ve Kurumsallaşma, Türk Ticaret Kanununun şirketlerde uygulanma süreçlerinde ve Borsa şirketlerine Sermaye Piyasası mevzuatları konularında destek vermekte, finansman, ortak bulunması, şirket birleşme, devir ve satın almalarının gerçekleştirilmesi projelerinde görev almaktadır. Uzun yıllardan bu yana Türkiye'nin saygın kuruluşlarından bazılarında İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almış olup, 04.06.2012 tarihinden itibaren Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız Üye) olarak görev yapmaktadır.


Mustafa Doğrusoy için tıklayın


Mustafa Ahmet Ünaydın için tıklayın


Geri Dön