30 / 04 / 2024

Doğuş Grubu, Madrid Hotel Villamagna'yı satın aldı!

Doğuş Grubu, Madrid Hotel Villamagna'yı satın aldı!

Doğuş Grubu, otel yatırımlarına bir yenisini daha ekledi ve İspanya'nın başkenti Madrid'de Hotel Villamagna'yı satın aldı. İspanya’nın El Confidencial gazetesinin haberine göre satış yaklaşık 180 milyon euroya gerçekleşti.



İspanya’nın El Confidencial gazetesinin haberine göre, 6 aydır satışta olan lüks Hotel Villamagna’da kazanan taraf Doğuş Grubu oldu.


Geçen yılın ortalarında satışa çıkan Hotel ile Kolombiyalı yatırımcı Jaime Gilinski ilgileniyordu. Ancak fiyat üzerinde bir anlaşma sağlanamaması üzerine süreç sona erdi ve Doğuş ile yeni bir süreç başladı.


Gazete, satışın yaklaşık 180 milyon euroya gerçekleştiğini duyurdu.


Sözcü


Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İspanyo basınına göre Doğuş Grubu, Madrid'de bulunan Hotel Villamagna'yı yaklaşık 100 milyon euro karşılığında satın aldı. Doğuş Grubu, otel yatırımlarına bir yenisini daha ekledi ve İspanya'nın başkenti Madrid'de Hotel Villamagna'yı satın aldı.İspanya'nın El Confidencial gazetesinin haberine göre, 6 aydır satışta olan lüks Hotel Villamagna'da kazanan taraf Doğuş Grubu oldu.


Habertürk 


Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Türk firmaları turizm alanında da Avrupa'da atağa kalktı. Yunanistan'da Astir Palace, Hırvatistan'da D-Resort Sibenik, İtalya- Capri Adası'nda Capri Palace ve Roma'daki Aldrovandi Palace'ı satın alan Doğuş Grubu, son olarak Madrid'de bulunan lüks Hotel Villamagna'yı 180 milyon euroya bünyesine kattı. İspanya'nın El Confidencial gazetesinin haberine göre, 6 aydır satışta olan lüks Hotel Villamagna'da kazanan taraf Doğuş Grubu oldu. Geçen yılın ortalarında satışa çıkan otel ile Kolombiyalı yatırımcı Jaime Gilinski de ilgileniyordu. Ancak fiyat üzerinde bir anlaşma sağlanamaması üzerine süreç sona erdi. Doğuş ile anlaşma sağlandı. 


Sabah



Bu haber Takvim Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Şahenk’in patronu olduğu Doğuş Grubu, Yunanistan ve İtalya’dan sonra İspanya’da da otel yatırımı yaptı. Madrid’deki lüks otel Villa Magna, 180 milyon euroya Doğuş bünyesine girdi.


Doğuş Grubu, turizm yatırımlarında hız kesmiyor. Ferit Şahenk'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Doğuş Grubu, bir otel yatırımı daha gerçekleştirdi. Bu kez yatırımın adresi İspanya'nın başkenti Madrid oldu. Grup, Madrid'de Hotel Villa Magna'yı satın aldı. İspanya'nın El Confidencial gazetesinin haberine göre, 6 aydır satışta olan lüks otel Villa Magna'da kazanan taraf Doğuş Grubu oldu. Geçen yılın ortalarında satışa çıkan otel ile Kolombiyalı yatırımcı Jaime Gilinski ilgileniyordu. Gazete, Doğuş Grubu'na yapılan satışın yaklaşık 180 milyon euroya gerçekleştiğini duyurdu. Doğuş Grubu, Yunanistan'daki Astir Palace'ın ardından geçtiğimiz günlerde Roma'daki 5 yıldızlı Aldrovandi Palace'ı da 50 milyon euroya almıştı.



Takvim



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İspanyol ABC Gazetesi'nin haberine göre turizm yatırımlarıyla adından söz ettiren Doğuş Grubu İspanya'nın başkenti Madrid'deki Hotel Villamagna'yı 180 milyon euroya satın aldı.


İspanyol ABC’nin haberine göre Doğuş Grubu Madrid’de bulunan Hotel Villamagna'yı satın aldı. İspanya'nın El Confidencial gazetesinin haberine göre, 6 aydır satışta olan lüks Hotel Villamagna'da kazanan taraf Doğuş Grubu oldu. Gazete, satışın yaklaşık 180 milyon euroya gerçekleştiğini duyurdu. Doğuş Grubu geçen aylarda Roma ve Yunanistan’da da ses getiren otel alımlarına imza atmıştı. 



Hürriyet




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


FERİT Şahenk'in patronu olduğu Doğuş Grubu, otel yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Grup, İspanya'nın başkenti Madrid'de Hotel Villamagna'yı satın aldı. İspanya'nın El Confidencial Gazetesi'nin haberine göre, 6 aydır satışta olan lüks Hotel Villamagna'da kazanan taraf Doğuş Grubu oldu. Geçen yılın ortalarında satışa çıkan hotel ile Kolombiyalı yatırımcı Jaime Gilinski ilgileniyordu. Ancak fiyat üzerinde bir anlaşma sağlanamaması üzerine süreç sona erdi ve Doğuş ile yeni bir süreç başladı. Gazete, satışın yaklaşık 180 milyon Euro'ya gerçekleştiğini duyurdu. 


Sözcü 


Geri Dön