28 / 04 / 2024

Doğuş Holding Atina'da aldığı tesisi bir numaralı turizm merkezi yapacak!

Doğuş Holding Atina'da aldığı tesisi bir numaralı turizm merkezi yapacak!

Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan, Atina’da aldıkları yeni kompleksi Avrupa’nın bir numaralı turizm adresi yapacaklarını söyledi. Akhan, Asteras’daki üç otelden ikisini koruyacaklarını ve 7 yıldızlı otellere dönüştüreceklerini söyledi...




DOĞUŞ Holding, Atina’daki ‘Asteras Vuliagmenis’ kompleksini Avrupa’nın 1 numaralı turizm merkezi haline dönüştürecek. Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akan, Yunanistan’da yayınlanan haftalık ‘Prote Thema’ gazetesine yaptığı açıklamalarda, geçen hafta birleşik Arap Emirlikleri’nden ortakları ile birlikte 400 milyon Euro fiyat vererek ihalesini kazandıkları Atina’daki ‘Asteras Vuliagmeni’ kompleksi ile ilgili hedeflerini anlattı. İhaleyi kazanan ‘Jermyn Street’ konsorsiyumunda Doğuş Grubu’nun yüzde 30 ile temsil edildiğini belirten Akhan, ‘Asteras’ı sadece Atina’nın ve Yunanistan’ı değil Avrupa’nın 1 numaralı turizm adresi yapmak istiyoruz. Burası Avrupa’nın en lüks turistik yeri olacak. Hedefimiz en iyiyi yapmaktan başka bir şey değildir” dedi. 


YUNAN ORTAK OLMADI


Akhan, Asteras’daki üç otelden ikisini koruyacaklarını ve 7 yıldızlı otellere dönüştüreceklerini belirterek, “Geçmişte D-Hotel Maris için yaptığımızı Asteras için de yapacağız. Manzara, hizmetler her şey 7 yıldız olacak” diye konuştu. Kompleks içinde 20-25 lüks villa inşa etmeyi planladıklarını, marinanın da büyük tekneleri de kabul edebilecek şekilde 200-220 tekne kapasiteli olması için izin bulunduğunu kaydeden Akhan “Asteras için Yunan ortak aradık. Zaman kısıtlıydı ve bu mümkün olmadı” dedi. 


Yorgo Kırbaki/Hürriyet


Geri Dön