13 / 05 / 2024

atina doğuş oteli

atina doğuş oteli

Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan, Atina’da aldıkları yeni kompleksi Avrupa’nın bir numaralı turizm adresi yapacaklarını söyledi. Akhan, Asteras’daki üç otelden ikisini koruyacaklarını ve 7 yıldızlı otellere dönüştüreceklerini söyledi...

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Doğuş Grubu, Weggis Oteli'ni 184 milyona satın alıyor!

Daha önce Yunanistan, Hırvatistan, İtalya ve İspanya’da peş peşe oteller alan Doğuş Grubu Weggis Oteli'ni 184 milyona satın alıyor

Doğuş GYO'nun Gebze'deki oteli tamamlanıyor!

Doğuş GYO Otel inşaatı tam gaz Doğuş GYO’nun Gebze Center yanındaki arazisinde başlattığı Otel ve ek binalar inşaatı bitme noktasına geldi.

Doğuş Grubu Atina'daki Hilton Oteli'nin sahibi oldu!

Doğuş Grubu, Yunan ortağıyla birlikte 142 milyon euro karşılığında Hilton Otelinin yüzde 97,3`lük hissesinin sahibi oldu.

Yunanistan'daki Astir Palace Otel, Doğuş Grubu'na geçiyor!

Yunanistan`ın Atina dışında bulunan deniz kenarındaki bir tatil mekanını Türk-Arap fonu Jermyn Street Real Estate Fund`a satışını bugün tamamlaması bekleniyor. Fonda Doğuş Grubu`nun yüzde 15 hissesi bulunuyor.

Doğuş Grubu, Hırvatistan Zadar'da otel açacak!

Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde Hyatt Regency oteli açacak. 100 milyon euro değerinde planlanan otel yatırımı ile Hırvatistan’da Hyatt Oteller zincirinin ilk oteli açılmış açılacak.

Hilton Atina'yı Doğuş Grubu satın alıyor!

Yunanistan’da turizm alanındaki yatırımlarını sürdüren Doğuş Grubu, başkent Atina’daki Hilton Oteli'ni satın alıyor.

Doğuş Grubu'nun Asteras Oteli’nde anlaşma sağlandı!

Atina'nın ‘Riviera’sı sayılan Vuliagmeni sahil kentinde bulunan ve 2 yıl önce Doğuş Grubu’nun da aralarında olduğu konsorsiyumun özelleştirme ihalesini kazandığı ünlü Asteras Oteli’nde anlaşma sağlandı.

Doğuş Grubu 2016'da 5 otel yatırımı daha yapacak!

Türkiye’nin önde gelen gruplarının CEO’ları oldukça çalkantılı geçen 2015’in ardından acil reform çağrısı yaptı. Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan faaliyet gösterdikleri turizm alanında 2016’da 5 oteli daha hizmete alacaklarını bildirdi.

Doğuş Grubu Hırvatistan’daki oteli açtı!

Türkiye'de satın aldığı lüks restoranlarla adından söz ettiren Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğuş Grubu, yat limanı işletmeciliğinden sonra Avrupa'da otelcilikle büyümeye başladı.

Doğuş Grubu'nun Asteras Vuliagmenis projesinin imar planına çevre engeli!

Doğuş Grubu'nun yüzde 30 ortak olduğu Atina'nın en görkemli turizm yarımadası Asteras Vuliagmenis'in 'geliştirme've 'imar planı'na ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ni Anayasa'ya aykırı buldu..

Doğuş Grubu, Yunanistan Astir Palace'ta villa yapıyor!

Yunanistan’da turizm alanında satın almalar yapan Doğuş Holding, Arap ortaklarıyla aldığı Atina’nın Riviera’sı olarak adlandırılan Astir Palace'taki 3 yapının 1 tanesini yıkarak Arap müşterilere yönelik villa yapıp satmaya hazırlanıyor.

Doğuş Holding Atina'da aldığı tesisi bir numaralı turizm merkezi yapacak!

Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan, Atina’da aldıkları yeni kompleksi Avrupa’nın bir numaralı turizm adresi yapacaklarını söyledi. Akhan, Asteras’daki üç otelden ikisini koruyacaklarını ve 7 yıldızlı otellere dönüştüreceklerini söyledi...

atina doğuş oteli Haberi

atina doğuş oteli


DOĞUŞ Holding, Atina’daki ‘Asteras Vuliagmenis’ kompleksini Avrupa’nın 1 numaralı turizm merkezi haline dönüştürecek. Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akan, Yunanistan’da yayınlanan haftalık ‘Prote Thema’ gazetesine yaptığı açıklamalarda, geçen hafta birleşik Arap Emirlikleri’nden ortakları ile birlikte 400 milyon Euro fiyat vererek ihalesini kazandıkları Atina’daki ‘Asteras Vuliagmeni’ kompleksi ile ilgili hedeflerini anlattı. İhaleyi kazanan ‘Jermyn Street’ konsorsiyumunda Doğuş Grubu’nun yüzde 30 ile temsil edildiğini belirten Akhan, ‘Asteras’ı sadece Atina’nın ve Yunanistan’ı değil Avrupa’nın 1 numaralı turizm adresi yapmak istiyoruz. Burası Avrupa’nın en lüks turistik yeri olacak. Hedefimiz en iyiyi yapmaktan başka bir şey değildir” dedi. 


YUNAN ORTAK OLMADI


Akhan, Asteras’daki üç otelden ikisini koruyacaklarını ve 7 yıldızlı otellere dönüştüreceklerini belirterek, “Geçmişte D-Hotel Maris için yaptığımızı Asteras için de yapacağız. Manzara, hizmetler her şey 7...