04 / 05 / 2024

Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli geliyor!

Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli geliyor!

Yüksel Group'un patronu Hüseyin Yüksel, grup bünyesindeki Gevrekli Turizm'in sahip olduğu otel sayısını sürekli artırıyor. Yüksel, yeni turizm merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli kazandıracak.



Yüksel Group'un patronu Hüseyin Yüksel, grup bünyesindeki Gevrekli Turizm'in sahip olduğu otel sayısını sürekli artırıyor. Yüksel, bünyelerinde bulunan Taksim Hill, art Otel, Kafkasya Otel, Florya Konağı Oteli ve Şişli Adliyesi'nin yerine yapılan Bade Hotel'den sonra şimdi de gözünü Dolapdere'ye çevirdi. 


Yüksel, İstanbul'un 'oteller bölgesi' olarak bilinen Talimhane'nin hemen altında bulunan ve yeni turizm merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli kazandıracak. Gevrekli Turizm tarafından işletilecek 170 odalı otelin, 2016 sonu veya 2017 başında kapılarını misafirlerine açması bekleniyor. Doiapdere Hampton By Hilton Otel'in inşaat alanının 6 bin 483 metrekare olduğu belirtiliyor. Otel hizmete girdiğinde yaklaşık 320 kişiye yeni iş kapısı olacak.  Yüksel, Dolapdere'nin çehresini değiştirecek olan Hampton projesiyle yetinmeyecek gibi görünüyor, çünkü Yüksel'in birkaç yıl önce 46 bin 114 TL sermayeyle kurduğu Tarihi Rumeli Han Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin iş konusunu ağırlıklı olarak turizm ve turizmle ilintili sektörler oluşturuyor. Nitekim şirketin faaliyet alanını incelediğimizde otel,motel, kamping, pansiyon, tatil köyü işletmeciliğinden, yeme-içme birimlerine, gezme eğlence yerlerinden gece kulüplerine kadar geniş yelpazede faaliyetlerin oluşturduğunu görüyoruz. 


Para


Geri Dön