Ekonomi

Dolar 16 lirayı geçer mi? Dolarda şok yükseliş devam ediyor! Dolarda son dakika 18 Mayıs 2022

Dolar 15,50 seviyesini geçerek yükselmeye devam ediyor. En son 6 ay öncesinde bu seviyeleri gören dolar TL'de son dakika rakamları merak ediliyor. Dolardaki şok yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Peki dolar 16 lirayı geçer mi? İşte 18 Mayıs 2022 dolar kuru... ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, ülkedeki enflasyon düşene kadar agresif davranmaya devam edeceklerini belirtti

Faiz artırımı kararının ardından dünyada hızla değer kazanan dolar, Türkiye'de psikolojik sınır olarak kabul edilen 15 lirayı aşarak bugün itibarıyla 16 lira sınırına ulaştı. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, ülkedeki enflasyon düşene kadar agresif davranmaya devam edeceklerini belirtti. Sürecin biraz sancılı olabileceğini belirten Powell, doları uçuracak açıklamalar yaptı.

Peki dolarda son durum ne? Dolar bugün ne kadar? Dolar 16 lirayı geçer mi? İşte 18 Mayıs 2022 dolar kuru...


 

 

DOLAR 16 LİRAYI GEÇER Mİ?

FED Başkanı Jerome Powell, enflasyon düşene kadar para politikasını sıkılaştırmaya devam edeceklerini, enflasyonun düştüğüne dair net ve ikna edici kanıtlar görmezlerse daha agresif davranmaları gerektiğini belirtti.

Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş Dolar kurundaki yükselişin devam edeceğini söyledi. Dolarda Haziran ayını işaret ederek Haziran ayında doların 16,40 lira olacağını, ardından düşüşe geçeceğini söyledi.

Peki dolar bugün ne kadar? Dolarda son durum ne? Dolar TL bugün kaç TL? işte 18 Mayıs 2022 dolar TL

 

 

 

 

18 MAYIS 2022 DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI 

Dolar kuru 18 Mayıs 2022 sabahında alış fiyatı 15,80 TL, satış fiyatı ise 15,88 TL seviyesinde işlem görüyor.

Son dakika dolar uçtu! Dolar dur durak bilmiyor, dolar neden yükseliyor?

O gün geldi; gram altın, euro ve dolar şahlanıyor! Altın kahini İslam Memiş tam on ikiden vurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!