13 / 05 / 2024

Dolar 25 TL olacak! Tarih verildi!

Dolar 25 TL olacak! Tarih verildi!

Dolar için çok önemli bir açıklama geldi. Analistlerden gelen iddialara göre dolar o tarihte 25 TL olacak! İşte ayrıntılar…



Altın ve dolar piyasalarında durulmayan sular üzerine analistler, doların 25 TL’yi göreceğini aktardı.

Euro ve doların rekabet alevinin sönmeyeceğini bildiren analistler doların euroyu yerle bir edeceğini bildirdi. Analistler, son uyarıları olduğunun altını çizerek, doların çok yakında o tarihte 25 TL olacağının altını çizdi.

480 milyar dolar kaybettiler

Analistler, son gelişmeler ışığında doların en zirveye oturacağını söyledi. Analistler, şu anda piyasalarda 18.62 TL seviyelerinde gezinen doların 25 TL olacağı o tarihi açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön