02 / 05 / 2024

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, şimdiden hazırlanın!

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, şimdiden hazırlanın!

Dolar ve altın piyasalarındaki hareketlilik tüm hızıyla devam ederken analistlerden kritik açıklama geldi. Dolar 3 ay sonra o rakamı görecek! Hemen bakın, şimdiden hazırlanın! İşte doların 3 ay sonra göreceği rakam...



DOLARDA SON DURUM NE? İŞTE SON DAKİKA!

Dolar kuru bu hafta rekor seviyelere imza attı. 20 yıl aradan sonra dolar endeksi rekor kırarken dolar gelişmiş tüm ülke para birimleri karşısında değer kazandı. Dolar endeksi bu hafta 112 seviyesine kadar yükseldi.

Dolar kurunun alış fiyatı bugüne 18,52 TL'den, satış fiyatı ise 15,59 TL seviyesinden hızlı bir başlangıç yaptı. Dolar şu dakikalar itibari ile 18.59 seviyesinden işlem görüyor.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! Herkes kuyumculara koşuyor
TL karşısında kükreyen dolarda kritik hafta! Asıl bomba Ekim'de patlayacak!
Euro için korkutan rakam şimdi açıklandı! Tehlike çanları çalıyor! Son dakika...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön