29 / 04 / 2024

'Dolar 50 TL oldu' diyen Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu! Kimse itiraz etmedi!

'Dolar 50 TL oldu' diyen Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu! Kimse itiraz etmedi!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların bugün 50 TL olduğunu ve 31 TL’de tutmanın doların 50 TL olmadığı anlamına gelmediğini söyledi.



Selçuk Geçer enflasyonla dolar arasındaki bağlantıyı açıkladı. Geçer, enflasyonun hesaba katıldığında  doların 50 TL olması gerekiyordu dedi. 

DOLAR 50 TL OLDU!

Yatırımcılardan sürekli doların ne zaman 45-50 TL olacağına dair sorular aldığını anlatan Geçer '' Bana dolar ne zaman 45 TL, ne zaman 50 TL olacak diye soruyorlar. Dolar zaten 50 TL oldu, senin 31 TL’de tutman doların 50 TL olmadığı anlamına gelmez” dedi.

 Dolar 50 TL oldu diyen Selçuk Geçer den bomba dolar yorumu! Kimse itiraz etmedi!

BİR ÇOK SEKTÖR 40-50 TL ARASI DOLAR KULLANIYOR

Geçer ihracatçıdan turizmciye kadar herkese söylediğini ve hepsinin 40 TL üzerinden fiyat verdiğini söyledi ve kimseden de itiraz almadığını belirtti. Geçer: '' Birçok sektör 40-50 TL arası dolar kullanıyor. Reel sektörün, malını yenileyebilmesi, maliyetlerini karşılayabilmesi, karlılığını yüzde 5-10 arasında tutabilmesi için bunu yapmak zorunda" dedi.


SEÇİMDEN SONRA DOLAR NE OLUR?

Seçimden sonra dövizde ani hareketler gözlenecek diyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer "Eğer baskı sürerse, turizm ve ihracat gelirleri azalacak. Yatırımlar yurtdışına kaçacak, çünkü sen onların getirdiği dövizin yarısını alıyorsun. Bugün dolar 50 TL olmalı ama 30 TL’de duruyor" dedi.

 Dolar 50 TL oldu diyen Selçuk Geçer den bomba dolar yorumu! Kimse itiraz etmedi!

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 24 ŞUBAT 2024 DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR KURU

24 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ederken ''dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 24 Şubat 2024 dolar kaç TL oldu?'' sorularını araştırıyor. Son zamanlarda rekor seviyelere yükselen dolar 31 TL seviyelerinden işlem görüyor. Dolar/TL kuru bugün 31,23 liradan satılyor.

Yükseliyor! Altın rekora doymuyor! Yastık altında altını olanlar baksın! 24 Şubat Cumartesi altın fiyatları

Profesörden dolar yorumu: Dolar 40 TL'ye yükselecek!


 


Geri Dön