05 / 05 / 2024

Dolar almam diyen piyasaların ünlü ismi İslam Memiş, yatırımcıları uyardı!

Dolar almam diyen piyasaların ünlü ismi İslam Memiş, yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara korkutan dolar haberini verdi. ''Dolar almam'' diyen Memiş dolar piyasasında yaşanan hareketliği şu şekilde yorumladı...



DOLAR GEÇEN YILIN ZİRVESİNİNİN DE ÜSTÜNDE OLACAK

İslam Memiş dolar kurunun endeksinin 101'i aşmasına karşılık 14,70 liranın üzerinde kalıcı olmadığını söyledi. 

İslam Memiş: ''Mayıs ayı ile birlikte tekrar yukarı yönlü hamlelerini devam ettiren bir trend olabilir. Özellikle temmuz ayında geçen yılın zirvesinin daha üst rakamlarında bir seviye beklediğimi söyleyebilirim. 

Dolar almam diyen piyasaların ünlü ismi İslam Memiş, yatırımcıları uyardı! 

Dolar endeksi yükseliyor. Dolar uluslararası piyasalarda değer artışı sürecinde. Dolar yurt içinde ise değer kaybediyor. Bu ne demek? Dünyada dolar değer kaybedecek. Endeks yeniden 95-96 seviyesine kadar gerileyebilir. Bu da bize dünyada doların değer kaybedeceğini ama bizde de doların değer kazanacağını işaret ediyor. 

Yeni Çağ gazetesi'nde yer alan habere göre; önümüzdeki 3 ayda mayıs, haziran ve temmuz için işaret ediyor. Çünkü her şey tersine gidiyor. Ama bu baskılanma süreci bittikten sonra manevra ile agresif bir şekilde patlayan döviz kuru karşımızda olacağını tahmin ediyorum. '' dedi.

İslam Memiş Doların 18 lirayı aşacağı tarihi açıkladı! Çok yakında...

Cebinde doları olan herkes bu habere kilitlendi! Dolar fiyatları tepetaklak olabilir aman dikkat

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön