Kent Haberleri

Dolar ay sonunda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Doların bu ay sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Bunu duyan cüzdanını kapıp dövizciye fırlayacak. Analistler peş peşe  açıklama yaptı. Hemen bakmayan, bin pişman! İşte bütün ayrıntılar...  Bu haberi bilmeyen, sakın kalmasın

Analistler, doların bu ay sonunda göreceği rakamı duyurdu. Bu haberi bilmeyen, sakın kalmasın. Analistler açıklamaları peş peşe yaptı. Hemen bakmayan sonra dizini döver. İşte ayrıntılar...

 

Doların gerçek değerinin aslında  24 TL olduğunu ancak hükümetin seçime kadar doları kontrol altına almaya çalıştığını belirten Geçer, “Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil.

Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 lirayı görecek.” ifadelerini kullandı.

”BASKILAMAK İMKANSIZ”

Doların değerinin zaten reel sektör gerçek değeri olduğunu aktaran Geçer, şu cümleleri kurdu:

“Türkiye’nin kısa vadeli borcu tarihinin en yüksek seviyesinde. 190 milyar dolara yakın bir borç var 1 yıl içerisinde ödenmesi gereken. Böyle bir yakın dönemli borç varken artık doları baskılamaz imkansız, yakında yeniden tırmanmaya başlayacak.”

“BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ” DİYEREK UYARDI

Borsa İstanbul ile ilgili de yorum yapan Geçer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda son haftalarda yaşanan dalgalı borsa gelişmelerine dikkat çekti ve şu cümleleri kurdu: “Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değil. Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz.” dedi.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 

10 Şubat 2023 Cuma sabahında dolar dalgalı halde hareketine devam ediyor. Dolar/TL, yeni güne yatay başlamasının ardından saat 10.20 itibarıyla 18,8360’tan işlem görüyor. Geçtiğimiz gün yüzde 0,2 azalış ile günü 103,2 seviyesinden tamamlayan dolar endeksi, şu sıralarda 103,3’ten işlem görürken, euro/dolar paritesi önceki kapanışının hemen altında 1,0730’da bulunuyor.

EURO VE STERLİN BUGÜN KAÇ TL? 

Euro ve sterlin kuru 10 Şubat 2023 Cuma günü de hareketli tavrına devam ediyor. Euro önceki kapanışını 20,1979 TL'den yaptı. Yüzde 0.28'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Aynı dakikalarda euro/TL yatay seyirle 20,2150’den, sterlin/TL de yüzde 0,2 azalışla 22,7950’den satılıyor.

Altında nefesler tutuldu, yastık altlarınızı bir daha kontrol edin! İslam Memiş resmen açıkladı!
Altın almak isteyenler hemen baksın! Uzman isim tarih vererek öyle bir açıklama yaptı ki!..
Binance'tan depremzedelere flaş açıklama! Kişi başı 100 dolar verecek!