18 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 11 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum

Dolar bugün ne kadar? 11 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum

Doların 11 Ocak Çarşamba günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL alış fiyatı olarak 18,78 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 11 Ocak Çarşamba kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 11 OCAK ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, haftaya yükselişle başlamasından sonra 18,78 seviyelerinde işlem görüyor. Haftanın üçüncü işlem gününe yani piyasaların açık olduğu 11 Ocak Çarşamba gününe dolar/TL, yeni güne yatay başlamasından sonra saat 10.50 itibarıyla önceki kapanışının hemen üzerinde 18,7820'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,1 yükselişle 20,1820'den, sterlin/TL ise yüzde 0,1 değer kazancıyla 22,8460'tan satılıyor.

 İşte 11 Ocak Çarşamba güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, şu anlarda 103,2'den işlem görürken, euro/dolar paritesi ise yüzde önceki kapanışının 0,1 üzerinde 1,0750 seviyesinde hareket ediyor. Finansal sistemde TL'nin payını artırmaya dair TCMB, dün de banka bilançolarındaki TL oranının artmasını amaçlayan düzenlemesine yönelik uygulama talimatını bankalara iletti.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro/dolar paritesinde ise yüzde 0,3'lük artış olurken ve 1,0590 seviyelerine dayandı. Ekim ayından şu zamana kadar yükseliş trendi içinde olan Borsa İstanbul'da geçtiğimiz gün sert düşüşlerinden sonra iki kere devre kesiciler çalıştı. Endeks yüzde 7.4 düşüş yaşayarak, üst üste kayıpla kapandı. Analistler, küresel piyasalarda merkez bankalarının para politikaları hakkında belirsizliklerle yön arayışının devam ettiğini belirterek, yarın ABD'de açıklanacak enflasyon verileri öncesi yatırımcıların temkinli hareket ettiğini belirtti. Bugün veri gündeminin sakin olduğunu kaydeden analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 105'in direnç, 102,5 seviyesinin destek konumunda bulunduğu kaydedildi.

DSİ 1273 personel alımı! Devlet Su İşleri 1273 personel alımı ne zaman? DSİ 1273 personel alımı başvuru nasıl yapılır?

Borcu olanlara müjde! Artık borcunuz harcınız kalmayacak! Bankalar faizleri peş peşe düşürdü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön