04 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 16 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 16 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 16 Ekim Pazar günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, 18,49 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 16 Ekim Pazar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 16 EKİM PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasından sonra 16 Ekim Pazar günü 18.58 TL'den işlem görüyor. Piyasaların kapalı olduğu haftanın piyasaların açık olduğu haftanın yedinci gününde yani 16 Ekim Pazar günü, Dolar/TL, bugüne yükselişle başlamasından sonra sabah saatleri itibariyle yüzde 0,2 artışla 18,5460'tan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yatay seyirle 18,0660'tan, sterlin/TL yüzde 0,3 değer kaybıyla 20,6930'dan satılıyor.

İşte 16 Ekim Pazar güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, ABD'de beklentilerin üzerinde gelen enflasyon verileri ile günü yüzde 0,6'lık düşüş ile 112,5'ten tamamlarken, bugün 112,7 seviyelerine kadar çıktı. Geçtiğimiz gün 0,98'in üzerini gören avro/dolar paritesi ise bugün 0,9760 seviyesinde bulunuyor. 1 Dolar da bugün satış olarak ise 18.54 TL dolaylarında işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, önceki kapanışını euro/TL haftanın yedinci gününde işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yatay seyirle 18,0660'tan işlem gördü. Dolara bakarsak da dolar/TL, güne yükseliş ile başlamasından sonra 18,54 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, tahvil piyasasındaki görece rahatlaması ile birlikte risk iştahının arttığını belirterek, İngiltere Merkez Bankası'nın tahvil alım programını uzatıp uzatmayacağına dair olası açıklamaların döviz piyasalarında oynaklığa neden olabileceğini belirtti. Diğer yandan da Dünya Bankası Başkanı David Malpass, "Gelecek yıl dünya için bir resesyon riski gibi bir gerçek tehlikesi bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

2022 mazot gübre desteği ne zaman verilecek? Tarımsal destek ödemeleri ne zaman ödenecek?

Güvenli liman olan doların kaderi belli oldu! O dev bankadan yapılan tahmin ortalığı karıştırdı!

Kamu personeli olmak artık çok kolay! 18-42 yaş aralığındaki ilkokul mezunları elini çabuk tutsun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön