18 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 22 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? 22 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 22 Haziran Çarşamba günü dolar ne kadar? araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte 22 Haziran dolar kuru!



DOLAR 21 HAZİRAN SALI NE KADARDI?

Haftanın ikinci gününde yani 21 Haziran Salı günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar 21 Haziran Salı günü saat 10.20 itibariyle 17,3270 TL üzerinden işlem görmüştü. Euro da haftanın ikinci gününde araştırıldı. Euro 21 Haziran Salı gününe yatay bir seyir ile başladı. Euro  yüzde 0,3 yükselişle 18,2810’dan satıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön