Ekonomi

Dolar çakılacak diyen Necmettin Batırel'den yeni bomba haber! Bu habere sevineceksiniz

Dolar ile ilgili yapmış olduğu yorumları ile tanınan ekonomist Necmettin Batırel doların çakılacağını her konuşmasında ifade ederken bu sefer başka bomba bir haber geldi. Bu habere sevineceksiniz...Dolar kurunun uzun süredir düşeceğine yönelik açıklamalar yapan ünlü ekonomist Necmettin Batırel'den Türkiye ile Libya ilişkilerine yönelik dikkat çeken bomba haberi verdi

Bazı ekonomistler doların yükseleceğini hatta 30 TL ve 40 TL seviyelerine kadar çıkacağından bahsederken Batırel  doların çakılacağını her konuşmasında yineliyor.

Dolar kurunun uzun süredir düşeceğine yönelik açıklamalar yapan ünlü ekonomist Necmettin Batırel'den Türkiye ile Libya ilişkilerine yönelik dikkat çeken bomba haberi verdi. Necmettin Batırel ''Bu habere nasıl sevinmeyelim'' diyerek yapmış olduğu değerlendirmesinde, güzel haberi milyonlarla paylaştı. İşte Necmettin Batırel'in o değerlendirmesi...

Ünlü ekonomist Necmettin Batırel, 'Enerji hayattır' başlıklı yazısında çarpıcı ifadeler kullanarak bambaşka  açıklamalarda bulundu.  Dolar kurunun uzun zamandır düşeceğini tekrarlayan ekonomist Necmettin Batırel'den Türkiye ile Libya ilişkilerine dair dikkat çeken bomba haberi verdi.

  

DOLAR ÇAKILACAK

Necmettin Batırel doların değer kaybedeceğini, hatta doların çakılacağını her konuşmasında yinelemeye devam ediyor. Batırel, ''Dolar 15 TL olacak'' diyerek,  bu seviyelerin haha giriş olduğunu, ilerleyen zamanlarda dolar kurundaki düşüş karşısında ''küçük dilinizi yutacaksınız'' ifadelerini kullandı. Batırel, her zaman yatırımcılara dolar karşısında uyarılarda bulunmaya devam ediyor. 

 

HERKES BU HABERE SEVİNECEK

Nejmettin Batırel: '' Libya ile ilgili bir güzel haber daha vereyim. İki ülke arasında şu anda ticaret hacmi 4 milyar dolar. Ancak Libya’da bizi bekleyen tam 150 milyar dolar değerinde yatırım imkânı var.

Libya, bugün tekstilden mermere, gıdadan mobilyaya kadar yüzlerce ürünü ithal ediyor. Ülkede yatırım yapmak için çok ciddi bir potansiyel var…

Libya’nın şu anda 74 milyar varil petrol, 49 trilyon metreküp doğalgaz rezervi bulunuyor. Ülkede lojistik ve müteahhitlik önemli sektörler arasında. 1,3 milyar nüfusa sahip Afrika’nın açılan kapısı Libya her türlü inşaat malzemeleri için yatırım imkânına sahip.

 

Türk iş dünyası Afrika ve yakın bölgelere sattığı ya da satacağı ürünleri Libya’da daha uygun fiyata üretebilir, bu sayede hem bölgede hem de dünya genelinde büyük bir ticari bir güce ulaşabiliriz...

Hükûmet, ülkemizi Avrupa’nın daralan ekonomisine karşı, Kafkasya’dan sonra Afrika’da dev bir pazara kavuşturdu. Nasıl sevinmeyelim? '' diyerek milyonlarca kişiyle güzel haberi paylaştı. 

Elinde 1 dolarınız bile varsa acil bakın! Dolar kuru son dakika! Dolar yarından sonra bu kadar olacak

Doları boş verin şimdi, asıl TL'nin ne zaman değer kazanacağı açıklandı! Resmen tarih verdiler

Dolarda o rakam yürek hoplatacak! Analistler seri şekilde açıkladı! Az önce...