28 / 04 / 2024

''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı! 19,50 TL hayırlı olsun...

''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı! 19,50 TL hayırlı olsun...

Dolar yorumları ile ses getiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika yorumu geldi. ''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o dolar yorumu...



Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmneler milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Dolar/TL kurunun ne olacağına dair yorumlar ise gelmeye devam ediyor. 

Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu geldi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer az önce twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımla gündemi yine salladı. 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den, dolar ne olacak? Dolar ne olur? Dolar kaç lira olacak? sorusuna yanıt arayanlar için son dakika açıklaması geldi... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön