Ekonomi

''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı! 19,50 TL hayırlı olsun...

Dolar yorumları ile ses getiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika yorumu geldi. ''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o dolar yorumu... Dolar/TL kurunun ne olacağına dair yorumlar ise gelmeye devam ediyor

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmneler milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Dolar/TL kurunun ne olacağına dair yorumlar ise gelmeye devam ediyor. 

Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu geldi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer az önce twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımla gündemi yine salladı. 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den, dolar ne olacak? Dolar ne olur? Dolar kaç lira olacak? sorusuna yanıt arayanlar için son dakika açıklaması geldi... 

''DOLAR DÜŞECEK 10 LİRA OLACAK DİYENLERE''

Ünlü ekonoist Selçuk Geçer'den son dakika flaş dolar yorumu geldi. Twitter hesabından yapmış olduğu açıklama ile Selçuk Geçer Araplardan, Ruslardan dolar geliyor, dolar düşecek, 10 lira olacak diyenlere... 
Ahanda buraya yazıyorum ilk hedef 19.50 HAYIRLI OLSUN'' dedi.

SELÇUK GEÇER DOLAR YORUMU

Selçuk Geçer dolar bozdurmak isteyenler için doların ulaşacağı rakamı açıklayarak yatırımcıları ve dolar almak isteyenleri uyardı: "Dünya fokurdamaya devam ediyor. Stagflasyon korkusu başladı. Bu da Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi? sorunu getirdi. Bu açıklamalar yavaş yavaş başladı. Dolarda 19 liraya hazır olun. Dolardaki ilk hedef 19 lira olacak.

Bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelirsek şaşırmayın. Dolar 27 Aralık'ta 12 liraya geldi. Ama bu artık olmayacak. Merkez Bankası o dönem 20- 30 milyar dolarlık bir para harcamıştı. Bu maceranın toplam süreci 5 ay. 5 ay içerisinden 12 liradan tekrar 17 liraya çıktı. 18 saymıyorum o 1-2 saatlik bir olay. Bu filmi bize güzel oynadılar. Doları 17.90'da zor tutuyorlar. Borçları çıkardığımızda rezervlerimiz eksilerde. Neden?"

DOLARDA SON DAKİKA

Dolar/TL sabahın erken saatlerinden itibaren dolar almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Dolar kuru gün içinde dalgalanmaya devam ediyor.
Dolar/TL şu dakikalarda alış fiyatı 18,03 TL, satış fiyatı ise 18,05 TL seviyesinde işlem görüyor.

PİYASALARIN GÖZÜ BU GELİŞMELERDE

Fed yetkililerinin bu hafta yapacağı açıklamalar ve ABD'de başta perakende satışlar olmak üzere açıklanacak makroekonomik verilerin piyasaların yönü üzerinde etkili olması bekleniyor.

''Dolar bozduralım mı'' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt geldi! Aman dikkatli olun

Dolar hop oturup hop kalkıyor! Yastık altında doları olanlar dikkat! Son dakika dolar/TL 16 Ağustos 2022

Selçuk Geçer 'Dolar 25 TL olacak' dedi, tarih verdi!