Ekonomi

Doların gerçek değerini açıklayan Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu! Herkeste şok etkisi yarattı

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'in dolar ile ilgili yorumları dolar yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Selçuk Geçer şimdi de, doların gerçek değerini açıklayarak yatırımcılara uyarılarda bulundu... Selçuk Geçer doların gerçek değerini açıkladı

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu daha geldi. Selçuk Geçer doların gerçek değerini açıkladı. Doların 3 hanelere çıkacağını her defasında dile getiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer 100 liraya dikkat çekti.

1994 krizine değinen Geçer, o dönemlerde 8 bin liralık dolar kurunun 48 bin liraya çıktığını ve sonrasında 1 milyon 600 lira olduğunu söyledi.Selçuk Geçer elinde dolar ve altın bulunduranlar için uyarıda bulunurken yeni seviyeleri açıkladı. 

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu..

Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" dedi.

DOLARIN GERÇEK DEĞERİ

Açıklanan enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığının altını çizen Selçuk Geçer, gerçek enflasyonda karşılık gelen doların 37 TL olduğunu söyledi. 

Geçer, yeni açıklanan enflasyon oranlarının ise  40 TL'ye denk geldiğini aktardı. Dolar hakkında yüksek tahminleri ile bilinen Selçuk Geçer bu defa ise doların göreceği korkunç rakamı söyledi. 

Enflasyon oranlarının toparlanmaması halinde doların 3 hanelere gideceğini her konuşmasında dile getiren Geçer, 100 liraya dikkat çekti. 1994 krizine vurgu yapan Geçer, o dönemlerde 8 bin liralık dolar kurunun 48 bin liraya çıktığını ve sonrasında 1 milyon 600 lira olduğunu konuşmasına ekledi.

ALTIN VE DOLAR YATIRIMCILARI DİKKATLİ OLUN

Kürsel krizin Türkiye açısından ağır olacağının altını çizen Selçuk Geçer, yaşanacak olan krizin derinleşmesi durumunda 1000 lira seviyelerinde olan gram altının 2000 liralara seviyelerine kadar çıkacağını ifade etti. Geçer, "Enflasyonun olduğu ortamlarda önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur ama sonra bir tepe taklak oluyor. Dikkatli olmanız gerekiyor." ifadesini kullandı.

Dolar ne 10 TL, ne de 40 TL... Sakın inanmayın! ''Dolar 5 ay sonra bu kadar olacak'' diyen İslam Memiş rakam verdi

Dolar 18 TL'yi devirirken 'Hızlı gittik yavaşlayabiliriz' mesajı ortaya çıktı! Oysaki...

Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer korkunç rakamı duyurdu! Altını ve doları olanlar hemen bakın

Dolar 18 lirayı aşarken euro kaç TL oldu!