06 / 05 / 2024

Dolar için güncel son dakika tahmini geldi! Selçuk Geçer’den flaş çağrı! Bir anda o rakamı görecek!

Dolar için güncel son dakika tahmini geldi! Selçuk Geçer’den flaş çağrı! Bir anda o rakamı görecek!

Dolar/TL'de devamlı olarak yukarı yönlü hareket izlenirken ekonomist Selçuk Geçer'den çok konuşulacak ağustos ayı ve sene sonu tahmini geldi. Selçuk Geçer’den flaş çağrı! Bir anda o rakamı görecek! İşte ayrıntılar...



"KIŞ DAHA SERT GEÇECEK"

Dolar için Ağustos sonu beklentisini duyuran Selçuk Geçer, "Ağustos sonu eylül başı itibari ile benim öngörüm 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler” şeklinde konuştu.

Uygulanan para politikalarını eleştiren Geçer, kış aylarının daha sert geçeceğini açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

"Kur hareketleri açısından bakıldığında da sertleşme başlar. Ben sadece enflasyonun etkisinin kura uygulanmasıyla, dolar kurunun 30 liranın kıyısına gelebileceğini düşünüyorum."

Dolarda nefesler tutuldu Döviz yatırımcısının uykularını kaçıracak"BİR ANDA DOLAR KURUNU 60-70 LİRA OLARAK GÖREBİLİRİZ"

Sürekli olarak yukarı yönlü hareketin gözlemlendiği Dolar/TL paritesi için uygulanan para politikları bu şekilde devam ederse, dolarda 60-70 TL'nin görülmesinin mümkün olduğunu bildirdi.

Bu politikalarda ısrarcı olunursa, TL'nin cam gibi kırılacağını açıklayan Geçer, "Bu durum bizi 5 Nisan 1994’e götürür, dört beş katına kadar artışlar görürüz. Bir anda 17 olarak gördüğümüz dolar kurunu 60-70 lira olarak görürüz. Umarım öyle bir şey olmaz ancak bu işin sadece para politikaları ile yönetilmeyeceğini hala anlamış değiller. Sadece algı ve sözle yönetilemezsin" dedi.

TOKİ 150 bin konut projesi için tarihler belli oldu! 81 il için başvurular başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen bakın!

Kimse artık Dyson’sız kalmayacak! İşte Dyson kablosuz süpürgelerin 7 Ağustos 2022 fiyat listesi

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön