Altın & Dolar

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağı konusunda uzman yorumları yakından takip ediyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!  Dün kapanışta 26, 217 TL'den işlem gören dolar/TL kuru 15 Temmuz Cumartesi ne kadar oldu? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar için verilen tüm rakamları unutun!Doların geleceği rakam açıklandı!

Dolar/TL kuru dün yukarı yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı.  Dün kapanışta 26, 217 TL'den işlem gören dolar/TL kuru 15 Temmuz Cumartesi ne kadar oldu? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar için verilen tüm rakamları unutun!Doların geleceği rakam açıklandı!

15 TEMMUZ CUMARTESİ DOLAR/TL KURU NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA? 

15 Temmuz Cumartesi dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. Milyonlarca yatırımcı doların bugün ne kadar olduğunu araştıyor. Bu kapsamda yatırımcılar Kapalıçarşı dolar/TL kurunu meral ederken ''dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar/TL kaç TL oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Bugün Kapalıçarşı'da dolar/TL kuru alış fiyatı 26,200 TL, satış fiyatı 26,30 TL'den işlem görüyor.

Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 29,33 TL, satış fiyatı ise 29,52 TL'den değerleniyor.

Euro dolar paritesi 1,122 bandında hareket ediyor.

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar kaç lira olacak? Merkez Bankası yıl sonunda doların ne kadar olacağını açıkladı. İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi...

MERKEZ BANKASI DOLAR/TL BEKLENTİSİ NE OLDU? İŞTE DOLARIN GELECEĞİ RAKAM...

Merkez Bankası (TCMB), haziran ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara göre yıl sonunda doların ne kadar olacağı belli oldu. Katılımcıların 2023 yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 26,18 lira olmuştu. Bu anket döneminde rakam 28,46 lira şeklinde geldi. 

12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla 28,99 lira ve 31,44 lira şeklinde oldu.

Dolar/TL yıl sonu beklentisi ekonomistlerden de gelmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yıl sonuna kadar doların 40 TL seviyesine yükseleceğini açıkladı. 

Gram altın 1.650 TL'yi aştı! Çeyrek, Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları