Ekonomi

Dolar kahini Selçuk Geçer bombayı patlattı, 1 Ekim'e işaret etti!

Doların durdurulamaz yükselişi devam ederken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer 1 Ekim tarihini işaret ederek çok önemli uyarılar yaptı.Bu gelişmenin ardından yatırımcılar tekrar dolara yönelirken, deneyimli ekonomist Selçuk Geçer'den gündeme ilişkin çok önemli açıklamalar geldi

Amerikan Merkez Bankası FED'in 75 baz puan faiz artırımı gerçekleştirmesinin ardından dolar kuru yükselişini hızlandırdı.

Bu gelişmenin ardından yatırımcılar tekrar dolara yönelirken, deneyimli ekonomist Selçuk Geçer'den gündeme ilişkin çok önemli açıklamalar geldi.

 Türkiye'de yaşanan enflasyon sorunu nedeniyle birçok kişi parasının değerini koruyabilmek paralarını döviz ve altın hesaplarına yatırıyor. Ülkemizde oluşan sorun nedeniyle her ay daha yüksek seviyelere çıkan enflasyon sonrasında vatandaşlar ceplerindeki parayı da düşünmek zorunda kalıyor. 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından yapılan yorumlarla birlikte önümüzdeki dönem içerisinde dolar fiyatlarının ne yönde seyredeceği tahmin edildi. Ekonomist tarafından yapılan yorumlarla birlikte güncel piyasa durumları ve dünyadaki gelişmeler yatırımcılara anlatıldı.

'Çok pişman olursunuz' diyen İslam Memiş'ten TOKİ uyarısı!

Merkez Bankası açıkladı... Kredilerle ilgili çok önemli karar!

İslam Memiş gram altında rüzgarın ne zaman terse döneceğini açıkladı!