29 / 04 / 2024

Dolar kahini Selçuk Geçer korkutan haberi verdi: "Bunlar daha iyi günlerimiz"

Dolar kahini Selçuk Geçer korkutan haberi verdi:

Dolardaki yükseliş devam edecek mi? Dolar/Euro paritesinde dengeler ne olacak? İşte Selçuk Geçer'den kritik açıklamalar.



Dolar kısa süreli durulmanın ardından tekrar yükseliş trendine geçerken, Euro ile arasındaki fark da hızla kapanmaya başladı. Piyasa ve Para Uzmanı Selçuk Geçer, dolar için uyarı yaparken, emtialar için yıl sonu tahminlerini açıkladı.

Geçer, BDD ve DİBS hamlelerinin yarattığı etkilerle ilgili analizlerini de paylaştı. Peki dolardaki yükseliş devam edecek mi? Dolar/Euro paritesinde dengeler ne olacak? İşte Selçuk Geçer'den kritik açıklamalar.

Doların yıl sonunda 25 TL'yi göreceğini ifade eden Selçuk Geçer, Dolar/Euro dengesinin de bozulacağını ifade etti. Dolar için yeni senaryoyu açıklayan Selçuk Geçer, "Önce çıkaracaklar sonra düşürecekler" hamlesinin yapılacağını belirtti. İşte dolar ve euro yatırımı yapacaklar için Selçuk Geçer'den yeni tespitler.

KONTOLDEN ÇIKTI HER ŞEY

Dolar kahini Selçuk Geçer korkutan haberi verdi: "Bunlar daha iyi günlerimiz"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön