Genel

Dolar katlanıp artacak! Selçuk Geçer yatırımcıları o tarihe karşı uyardı!

Doların ne zaman artacağını düşünen yatırımcılar uzmanların yaptığı her açıklamayı ilgi ile takip ediyor. İşte ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in yaptığı açıklama!Bu seferde dolara dair Selçuk Geçer, doların pik yapacağı tarihe dair uyardı

Dolar almak isteyenler ve dolar borcu olanlar için uzmanlar değerlendirmelerine devam ediyor. Bu seferde dolara dair Selçuk Geçer, doların pik yapacağı tarihe dair uyardı.

İşte haberin ayrıntıları…

1 DOLARI OLAN BİLE HEMEN SAKLASIN!

Dolar kurundaki meydana gelen dalgalanmalar tüm hızıyla sürüyor. Her geçen gün daha da hızlanan hareketlenmeler Kahramanmaraş merkezli depremler ve Merkez Bankası faiz kararı ile beraber daha da hız kazandı. Son zamanlarda yükseliş yaşayan dolara dair yatırımcılar bir hayli temkinli. Dolar yalnızca yatırımcıların değil vatandaşın da gündeminde yer alıyor. Dolar kurunda yaşanan son gelişmeler ise uzman isimler yorumluyor.

Dolar borcu olana kötü haber gelirken dolar yatırımı yapan vatandaşlara iyi haber geldi. Uzman isimden gelen açıklama ile elinde 1 doları bile olan saklasın. Dolar hakkında düşüncelerini dile getiren uzman isim Selçuk Geçeri pik yapacağı tarihi paylaştı.

SELÇUK GEÇER DOLARA BORCU OLAN DİKKAT ETSİN!

İsabetli dolar tahminleri ile sıklıkla gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kendinden söz ettiriyor. Elinde doları olan vatandaşlara mutlu edecek haberi verirken dolar borcu olan kişilere ise kötü haberi verdi. Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklama ile birlikte dalgalanmaları hız kazanan dolar kurunun son günlerde yükselişini sürdürdüğü görülüyor. Selçuk Geçer'in dolar kuruna ait değerlendirmeler ışığında, mart ayından başlayarak durdurmak imkânsız bir hal alacak. Dolar borcu olanlara çağrı yaparak borçların bir an önce kapatılması gerektiğini söyledi.

DOLARDAN O TARİHTE REKOR İDDİASI!

Ülkemizin ekonomisi hakkında açıklamalar yaparak dolar kuru hakkında da yorumlarda bulunan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, enflasyon da geri dönüşün mümkün olmadığımız günlerde olduğumuzu açıkladı. Dolar kurunu da aynı şekilde artık kontrol edilemeyeceğini vurgulayarak ilk durağın 28 TL olacağını belirtti.

Yanlış ekonomi yönetiminin olduğunu bir kez daha yineleyen Geçer, yeni rekorların kırılacağını da söyledi. Yeni rekorlar için nisan ayı işaret edildi. Nisan ayına kadar da borçlu olan kişilerin borçlarını kapatmak için elinden geleni yapması gerektiğini de açıkladı.