Kent Haberleri

Dolar köşeye sıkıştı! Bu rakama kadar düşecek! Piyasa Kahini İslam Memiş peş peşe rakam verdi! Herkes gardını alsın!

Piyasa Kahini İslam Memiş, dolar kurunda gerilemeler yaşanacağını söyleyerek peş peşe rakam verdi. Dolar bu rakama kadar düşecek! Herkes gardını alsın... Doların düşeceğini söyleyen Memiş, peş peşe rakam verek yatırımcıları ''son çıkış'' diyerek uyardı

Piyasa Kahini İslam Memiş, yeni yıla sayılı günler kala, 2023 tahminlerini açıklamaya başladı. Doların düşeceğini söyleyen Memiş, peş peşe rakam verek yatırımcıları ''son çıkış'' diyerek uyardı. Dolar bu rakam kadar düşecek! Herkes gardını alsın!
 

DOLAR BU RAKAMA KADAR DÜŞECEK!

İslam Memişin dolar bekletisi 20-21 lira aralığında iken bu seviyeden uzak bir yıl beklediğini belirterek doların 16 liraya kadar düşeceğini açıkladı. 

Memiş, doların 16 liraya düşeceğini söyleyerek bunun nedenlerini açıkladı. Doların, kontol sistmeinin eline geçtiğini söyledi. Bir yıldır, belli direnci kıramayan dolar kurunun içerde yatırımcısının beklentisini karşılamadığı belirtti.

İslam Memiş: ''2022 yılına 13,25 TL'den başlayan dolar/TL kuru, bugün 18,66 TL. Serbest piyasalarda ise 18,77 TL.  Bence dolar tarafında bugünler son çıkış.  Kademeli geri çekilmelerde 16,50 TL-16,30 TL-16,10 TL seviyelerini takip edeceğim.

MERKEZ BANKASI 2023 İÇİN DOLAR TAHMİNİ!

Dolar/TL kuru bir süredir Merkez Bankası’nın faiz kararı karşısında tepkisiz kalmaya devam ediyor. Merkez Bankası dolar/TL kuru 2023 tahminlerini açıkladı. Bu kapsamda Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi'nde dolar/TL kuru beklentileri netleşti. Katılımcıların yıl sonunda dolar/TL beklentisi 18,78 olurken, 12 ay sonrası dolar/TL beklentisi 23,35 liradan  22,77 liraya geriledi.

DOLARDA SON DURUM!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yurt içi ve yurt dışı serbest piyasalarda yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi ''dolar bugün ne kadar? Dolar düştü mü? Dolar ne olacak? Dolar bugün kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Dolar/TL kuru bugün güne aşağı yönlü başladı. Dolar/TL alış fiyatı 18,82 lira, satış fiyatı ise 18,83 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 104 seviyesinde ike euro dolar paritesi 1,0621 seviyesinde değerleniyor.

Dolar 9 gün sonra tam bu rakamı görecek! Resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen koşun bakın!

Doları olanlar yeni yıla doğru bunları yapmalı! İslam Memiş: Önümüzde riskler var!

Doların 60 TL olacağını söyleyen ekonomist Selçuk Geçer'den ters köşe! Görenler tir tir titredi! Çabuk dolarları bırakın