Kent Haberleri

Elinde dolar, altın, euro, sterlin, gümüş olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, peş peşe rakam verdi!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasaları değerlendirerek, elinde dolar, altın, euro, sterlin ve gümüş olanları kırmızı kodla uyardı. Elinde altın, dolar, euro, sterlin ve gümüş olanları kırmızı kodla uyaran Memişi peş peşe rakam verdi

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda olukça hareketli olan piyasaları değerlendirdi. Elinde altın, dolar, euro, sterlin ve gümüş olanları kırmızı kodla uyaran Memişi peş peşe rakam verdi.

 

Geçtiğimiz haftadan itibaren dolarda yaşanan geri çekilmeden sonra altın ve gümüş fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın geçen hafta 1080 lirasyı görürken şu dakikalarda 1086 liraya yükseldi. Altın ve piyasa uzmanı Memi pozitif bir haftanıın geride kaldığını belirterek, elinde altın, dolar, euro, saterlin ve gümüş olanları uyararak peş peşe rakam verdi.

ELİNDE DOLAR VE EURO OLANLAR DİKKAT!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ilk olarak euro ve dolar için rakam açıklamasında bulundu.

Memiş: ''Dolar/TL  kuru 18.63 TL ekranlarda, serbest piyasalarda 18.70-72 lira aralığında. Euro TL serbest piyasalarda 19.54-60 lira aralığında. Euro dolar paritesi 1.0472 seviyesinde. Bir düzeltmeden sonra tekrar yoluna devam edeceğini tahmin ediyorum.'' diyerek euroda yükselişleri beklediğini aktardı. 

Dolar kuru için de  doları yatırım aracı olarak görmediğini belirten Memiş yatırımcıları özellikle dolar konusunda kırmızı kodla uyardı.

 

STERLİN 25 LİRA OLACAK!

İslam Memiş, elinde sterlin olan yatırımcıları özellikle uyararak müjdeli haberi verdi. Sterlin için: "Sterlin dolar paritesindeki yükseliş de dikkat çekiciydi. 1.2298 görüldü sterlin dolar paritesinde. Elinde dolar bulunanların burada geri çekilme fırsatlarını kaçırmaması gerektiğini uyarmıştım. Sterlin TL kurunda ise 23 TL seviyesi bugün görüldü. 13-14 TL seviyesinden sterlin alanlara yıl sonunda 25 lira bekliyorum deyince hiç kimse inanmamıştı. Ben 25 TL seviyesini beklemeye devam edeceğim." dedi.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK!

İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini söyleyerek rakam verdi. İlerleyen günlerde 1100 lirayı göreceğimizi söyleyen Memiş, Altının ons fiyatı 1.783 dolar seviyesinde. Teknik olarak takip edilmesi gereken rakam 1.780-1.815 dolar aralığı. Tekrar teknik olarak 1.780 dolar destek seviyesi çalışıyor. 1.815 dolar direnç seviyesini takip etmeye devam edeceğim. Gram altın 1073-1076 TL aralığında. Tüm zamanların rekoru 1083 ile kırıldı gram altında. Hem dolar hem ons altından destek alan gram altında yükselişler devam edecek. Önümüzdeki haftalarda 1.100 TL' li rakamları konuşmaya başlayacağız." 

 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Memiş, gümüşe yatırım yapan yatırımcılar için de gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini söyledi ve rakamları peş peşe açıkladı. “Gümüşün ons fiyatında da toparlanma var. 23 dolar seviyesi, 24 ve devamında 26 doları takip edeceğim. Kısa bir düzeltmeden sonra tekrar 24 ve 26 doları bekleyeceğim. Gram fiyatı 13.90'liraya kadar yükseldi. Yüzde 1.52'lik değer kaybı var. 14 lira, devamında 16 lira seviyesini takip etmeyi sürdüreceğim.”

Gram altını olanlar hemen bakın! Altında peş peşe hem tarih hem de rakam verildi! Duyanın ağzı tam bir karış açık kaldı!

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın!

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 8 Aralık 2022 canlı altın fiyatları