Kent Haberleri

Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Tarih belli, acil bakın! Euronun yönü resmen belli oldu!

Euro kuru Avrupa Merkez Bankası faiz kararı sonrası yukarı yönlü hareketine devam etti. Yatırımcılar dolar karşısında güçlenen euro için araştırmalar yaparken elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, tarih belli oldu! Acil bakın... Euro/TL kuru Avrupa Merkez Bankası faiz kararının açıklamasının ardından yukarı yönlü hareletine devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi, euro ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırıyor

Son dakika güncel euro kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru Avrupa Merkez Bankası faiz kararının açıklamasının ardından yukarı yönlü hareletine devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi, euro ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş elinde euro olanları kırmızı kodla uyararak tarihi açıkladı. Euro için fırsat doğuyor diyen Memiş, tarih vererek yatırımcıları uyardı. İşte euronun yönü resmen belli oldu, acil bakın!

ELİNDE EURO OLANA KIRMIZI KODLA UYARI GELDİ!

Piyasa uzmanı İslam Memiş elinde euro olan yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. Memiş, Fed, Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve diğer merkez bankalarının faiz kararlarını değerlendirerek euro için dikkat çeken tarih bilgisi paylaştı. Doların Mart 2023 tarihine kadar yükselişini sürdüreceğini vurgulayan İslam Memiş, "yatırımcılar, euro ve sterlin gibi enstrümanların miktarını artırmak için zaman buldu" ifadelerine yer verdi.

Yatırımcıları kırmızı kodla uyaran Memiş, 2023’ün Mart ayına kadar yatırımcılar uzun vadeli yıllık pozisyonlarında emtia, Euro ve Sterlin gibi enstrümanların miktarını artırmak için zaman kazandığını belirtti. 

İslam Memiş, dolarda yükseliş beklemediğini ve doları bir yatırım aracı olarak görmediğini belirterek euro ve sterlin gibi döviz kurlarının yükselmeye dvam edeceğini açıkladı.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını geçen hafta açıkladı. Karara göre banka faizleri 50 baz pun artıran Bankanın bu kararı en son 10 Aralık 2008 tarihinde görülmüştü.

Bu kararın ardından hızla yükselen euro dolar karşısında güç kazandı ve euro/TL kuru 19,99 TL seviyesine kadar yükselirken euro dolar partesi de 6 ayın zirvesi olan 1,069 seviyesine kadar yükseldi.


EURO/TL KURUNDA SON DURUM!

20 Aralık 2022 euro/TL kuru güncel fiyatları merak ediliyor. Euro/TL alış fiyatı bugün 19,85 lira, satış fiyatı ise 19,91 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0610 bandında hareket ediyor. Euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde  yüzde 0,02 yükselişe geçti.

Bugün euro/TL kaç lira? Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? 19 Aralık 2022 euro/TL kuru

Euro tam tamına böyle olacak! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 1 eurosu bile olanlar görmedim duymadım demeyin

Elinde Euro olanlar aman dikkat! Euro'nun yönü resmen belli oldu! Hemen bakın!