Kent Haberleri

Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın

9 Şubat Perşembe dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Vatandaşlar doların ne kadar olacağının araştırıyor. Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın! Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından anlık olarak takip ediliyor

Son dakika dolar kuru milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından anlık olarak takip ediliyor. Dolar kuru haftanın dördüncü işlem gününe yatay başladı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi?

Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın...

DOLAR 19 GÜN İÇİNDE TAM ANLAMIYLA BU KADAR OLACAK!

''Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar kaç lira olacak?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yönü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Geçer, doların ilerleyen günlerde yükselişe geçeceğini söyledi.

Doların yükselerek rekor kıracağını belirten ünlü ekonomist, rekor rakamı açıkladı. Geçer doların 19 gün içinde 24 TL olacağını söyledi. Elinde dolar olanların dolarlarına sahip çıkmasını söyleyen Geçer, yatırımcıları bu konu hakkında uyardı.

Dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Bugün dolar/TL kaç lira oldu? Dolar/TL 9 Şubat 2023 kaç TL?

DOLARDA SON DURUM! DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 9 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KAÇ LİRA?

9 Şubat 2023 Perşembe günü dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

Dolar/TL bugün de güne yatay başladı. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç lira? sorularını yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 19,06 lira, satış fiyatı ise 19,107 lira. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,52 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi ise 1,0737 bandından hareket ediyor.

Altın fiyatlarında resmen yaprak kıpırdamıyor! Altın çakıldı! Elinde altını olanlar acil baksın! 9 Şubat altın fiyatları

Dolar bozdurmak isteyenler durun! Ekonomist Selçuk Geçer o tarihi paylaştı! Taş üstünde taş kalmayacak! Hemen bakın