Kent Haberleri

Dolar bu ay içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Planınızı yapın!

Son dakika dolar/TL kurundaki gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip edilirken, doların bu ay içinde tam anlamıyla ne kadar olacağı belli oldu. Görenlerin gözleri yuvlarından fırlayacak! Planınızı yapın! Dolar kurunun ne kadar olacağını araştıran yatırımcılar ise ''dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne kadar olacak? sorularının yanılarını araştırıyor

Dolar/TL kuru son günlerde dalgalı seyir izliyor. Dolar kurunun ne kadar olacağını araştıran yatırımcılar ise ''dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne kadar olacak? sorularının yanılarını araştırıyor. Konu ile ilgili ekonomistlerin dolar yorumlarını da takip ediyor.

Dolar bu ay içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Planınızı yapın!

DOLAR BU AY İÇİNDE TAM ANLAMIYLA BU KADAR OLACAK!

ABD enflasyon rakamları ve ardından açıklanan Fed faiz kararı doların değer kaybetmesine neden oldu. Dolar endeksi gerilemeye başlarken piyasalarda güçsüz dolar olarak anılmaya başladı. 

Dolar kuru hem enflasyon hem de faiz kararları sonucu dengesiz bir tavır alrıken, yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. ''Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak?'' sorusu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. 

 

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer doların bu ay içinde ne kadar olacağını açıkladı. Selçuk Geçer doların baskılandığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'de doları baskılamak için korkunç bir kaynak israf ediliyor, gerçek dolar kuru 24 TL seviyelerinde, bu baskının daha fazla sürdürülmesi ise mümkün değil. Dolar kuru, er ya da geç 2023 yılının ilk aylarında gerçek seviyesi olan 24 TL'ye gelecek" dedi.

 

''Dolar kuru baskılanarak mı 18 TL'de tutuluyor hâlâ?'' sorusuna cevap veren ekonomist Selçuk Geçer ''Tabi, baskılanarak 18 TL'de tutuluyor ve 24 TL olmuş olsaydı bugün asgari ücret 8,500 lirayı böldüğünüz zaman yine 350 dolar civarında tutacaktı.''  dedi.

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından araştırılıyor. 6 Ocak 2023 Cuma günü dolar/TL kuru güne yüzde 0,027 düşüşle  başlarken, Önceki kapanışını 18,87 liradan yapan dolar/TL kuru güne düşüşle başladı.

 

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,88 lira, satış fiyatı ise 18,91 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 19,91 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün güne 104,970 seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0526 seviyesinden değerleniyor. 

Doların arşa çıkacağı tarih apaçık belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer resmen rakam verdi! Ateşiniz 42 derece olacak!

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 6 Ocak 2023 altın fiyatları