Kent Haberleri

Dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş kazananları açıkladı! Görenlerin aklı karıştı!

Vatandaşlar dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri sorgulamaya başlarken Para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi. Görenlerin aklı karıştı! Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken dolar kuru değer kaybetti

Dolar ve altın yatırımı yapan yatırımcılar son dakika gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken dolar kuru değer kaybetti. Para piyasası uzmanı İslam Memiş, dolar yatırımı yapanları kırmızı kodla uyararak kazananları açıkladı. Görenlerin aklı karıştı. İşte o açıklama...

DOLAR YATIRIMI YAPANLARA KIRMIZI KODLA UYARI GELDİ!

İslam Memiş, her açıklamasında doları bir yatırım aracı olarak göemnediği ifade ederken, doları olanları kırmızı kodla uyararak kazananları açıkladı. 

Memiş: "Yıla 9.92 liradan başlayan gram gümüşün fiyatı şu anda 14 liradan satılıyor. Gram gümüşün fiyatı altından daha karlı. Yani altın yüzde 40, gümüş yüzde 41 civarında. 100.000 TL altın alan bugün 140.000 TL kazanıyor ve 100.000 TL alan 141.000 TL kazanıyor yani rakamlar orada. Yine bu yıl emtia fiyatlarındaki düşüşe rağmen yatırımcılar kâr etmeye devam etti." diyerek gümüşün dolardan daha fazla kazandırdığını açıkladı.

Peki bugün dolar ve altın fiyatları ne oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL  bugün yükseldi mi düştü mü?  İşte son dakika altın ve dolar fiyatları...

DOLAR VE ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Ons altın tekrar 1800'lü seviyeleri geçerek 1807 dolardan işlem görüyor. Aynı dakikalarda gram altın ise 1106 liradan satışa sunulurken çeyrek altın fiyatı 1809 lira oldu. Yarım altın fiyatı ise 3618 liradan satılırken, tam altın 7208 liradan işlem görüyor.

Aynı dakikalarda gümüşün ons fiyatı 24,16 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 17,48 lira iken gümüş gram gümüş satış fiyatı 14,96 liradan satışa sunuluyor.

Dolar/TL kuru ise 27 Aralık Salı gününe aşağı yönlü başladı. Dolarda ibreler kırmızı gösterirken dolar endeksi 103'lü seviyelere kadar düştü. Dolar kuuru gelişmiş ülke para birimleri karşısında bugün de değer kaybetti. Euro dolar paritesi bugün 1,066 seviyesi ile yüzde 0,37 artış kaydetti. Dolar/TL kuru bugün 18,81 liradan alınırken, 18,83 liradan satılıyor. 

Gram altın 3 gün sonra net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Altının piri İslam Memiş resmen duyurdu!

Altın fiyatlarına tsunami değil resmen kasırga! Yer yerinden oynadı! Bu rakamlar bayram ettirecek! Canlı altın fiyatları

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!