03 / 05 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, güne yükselişle başladıktan sonra 13,51 seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL 15,42 liradan, sterlin/TL ise 18,44 liradan satışa sunuluyor.



GÖZLER MERKEZ BANKASI'NIN FAİZ KARARINDA

Analistler, Japonya Merkez Bankası'nın politika faizini değiştirmeyip genişletici para politikasına devam edeceğini açıklamasının ardından ABD 10 yıllık tahvil getirisinin yüzde 1,8570 ile son iki yılın en yüksek seviyesine ulaştığını ve bu yükseliş eğiliminin yüzde 1,8570 ile son iki yılın en yüksek seviyesine ulaştığını kaydetti. Faiz oranları küresel dolara olan talebi artırdı. Analistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın bu hafta Perşembe günü yapacağı Para Politikası Kurulu toplantısında açıklanacak faiz kararının ve karar metninde verilecek mesajların piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağını vurguladı. Almanya'da ZEW endeksleri ve ABD'de New York Fed Sanayi Endeksi bugün izlenecek. Analistler teknik olarak dolar endeksinde 94,5'in destek ve 95,5'in direnç olduğunu söyledi.

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!

Kripto ödemelerde Bitcoin zirveden düşüyor!

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç TL?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

20 Ocak A101 aktüel ürünler kataloğunda neler var? Bu haftaki dev fırsatlar!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön