Ekonomi

Dolar ne 10 TL, ne de 40 TL... Sakın inanmayın! ''Dolar 5 ay sonra bu kadar olacak'' diyen İslam Memiş rakam verdi

Dolar/TL dün 18 lira seviyesini geçmesi ile tahminler gelmeye başladı. Dolar/TL için 10 TL ve 40 TL yorumlarına İslam Memiş'ten sakın inanmayın uyarısı geldi. İslam Memiş 5 ay sonra doların ne kadar olacağını açıkladı... Dolar kuru  Fed’den gelen açıklamalar ve yurt içinde enflasyonun zirve yapmasından sonra yıl içi en yüksek seviyeye ulaştı

Dolar/TL dün 18 lira seviyesini geçerek aralık ayından bu yana en kritik seviyeyi geçmiş oldu. Dolar kuru  Fed’den gelen açıklamalar ve yurt içinde enflasyonun zirve yapmasından sonra yıl içi en yüksek seviyeye ulaştı.

Dolar ve altın yatırımcıları uzmanların yorumlarını araştırırken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Mmeiş'ten açıklama geldi. İslam Memiş 5 ay sonra dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı ve dolar için yapılan ''Dolar 10 TL, 40 TL olacak'' gibi yorumlara inanmamaları konusunda uyardı.

Peki dolar 5 ay sonra ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? İşte İslam Memiş o rakamı açıkladı...

Dolar/TL aralık ayından itibaren ilk kez 18 lira seviyesini geçerek 18,36 TL oldu. ABD dolar endeksi 105 seviyesinden 107 seviyesine yükseldi. Dolar kuru bu sene başından itibaren yüzde 35 değer kazandı.

ALTIN VE DOLAR FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Dolar/TL bu sabah 18 liranın altında güne başlarken euro 18,24 TL'den değerlendiriliyor. Gram altın ise 1021 lira seviyesinde satışa sunuluyor.
 

DOLAR ALALIM MI?

Dün açıklanan enflasyon rakamlarından sonra dolar kurunda hareketlilik yaşandı. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş dolar 10 TL, 40 TL gibi yorum yapanlara inanmayın diyerek yatırımcıları uyardı.

DOLAR 5 AY SONRA BU KADAR OLACAK...

İslam Memiş piyasada yer alan dolar ‘10 lira mı, 40 lira mı olacak?’ yorumlarına açıklık getirken doların 5 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı.İslam Memiş, “2 grup var. Biri dolar 30-40 lira olacak diyor. Diğeri 10 lira olacak. Yahu siz akıllı insanlarsınız. Bugün ki ekonomik koşullarda nasıl dolar 10 lira olur? Buna nasıl inanırsınız! Buna inanmanız için enflasyonun 20 olması lazım. Kiranın 3 bin değil bin lira olması lazım. 10 Lira olacakmış! Beklersin. Boşuna bekleme. Dolar 30-40 lira olacakmış.

 

Şovmen bunlar. Dolar yıl sonunda 21 olabilir. Bugünkü teknik bu. Dolar bir yatırım aracı değil ödeme aracıdır. Euro/Sterlin değer kaybetmiş. Madem yatırım yapacaksın. Akıllı yere yap. Ben ve yol arkadaşlarım Borsa İstanbul'a girdik. Dövizden kat kat fazla kazandık. Biz dövizi yatırım aracı olarak görmedik. Gram altın şişti. Piyasayı manipüle ediyorlar. Bu fiyatlardan altın almayın. Gaza gelip satmayın. Buradaki detay miktar üzerinden gitmek” ifadelerini kullandı.

Dolar 18 TL'yi devirirken 'Hızlı gittik yavaşlayabiliriz' mesajı ortaya çıktı! Oysaki...

Dolar alacaklar dikkat! Dolar 18 lirayı devirirken ''Daha bu iyi günler'' dedirten tahmin! Dolar/TL bugün...