Ekonomi

Dolar alacaklar dikkat! Dolar 18 lirayı devirirken ''Daha bu iyi günler'' dedirten tahmin! Dolar/TL bugün...

Dolar/TL dün enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselmeye devam etti.  Dolar dün 18 lirayı devirirken ''daha bu iyi günler'' dedirten tahminler gelmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira olacak? Ayrıntılar haberimizde... Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamları dün açıklandı

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından takip edilmeye devam ediyor. Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamları dün açıklandı. Açıklanan rakamların ardından piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı. Dolar kuru 18 lirayı devirirken, yatırımcılar ve dolar almayı düşünen vatandaşlar dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne olur? Dolar ne olacak? gibi soruların cevaplarını araştırıyor.

Öte yandan doların ne kadar olacağına dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Öyle tahminler var ki, şuanki dolar kurunun seviyesine ''daha bu iyi günler'' dedirtiyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne olur yorum?

DAHA BU İYİ GÜNLER DEDİRTEN TAHMİNLER

Dolar/TL'deki yükseliş haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Dolar yükselmeye devam ederken uzman isimnlerden de dolar ile ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor.

Bazı uzman isimler doların 30 hatta 40 TL olacağını söylerken bazı isimler 10 TL'ye düşeceğini söylüyor. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise dolar yorumlarına karşılık şöyle bir açıklama yaptı: Yatırım uzmanı İslam Memiş’in piyasalara yönelik yorumu ise şu şekilde:“2 grup var. Biri dolar 30-40 TL olacak diye konuşuyor. Diğer grup ise 10 lira olacak.  Bugün ki ekonomik koşullarda nasıl dolar/TL 10 lira olur? 

 
Buna nasıl inanırsınız! Buna inanmanız için enflasyonun yüzde 20’lerde olması lazım. Kiranın 3 lira bin değil bin lira olması lazım. Dolar 10 TL olacakmış! Çok beklersin. Boşuna da bekleme. Dolar 30-40 TL olacakmış. Şovmen bunu söyleyenler. Dolar 2022 yılı sonunda 21 lira belki olabilir. Bugün ki görüş aşağı yukarı bu. Dolar bir yatırım aracı değil ödeme aracıdır. Euro/Sterlin değer kaybetmiş. Madem yatırım yapacaksın. Akıllı yere yatırım yap. 
Biz dövizi yatırım aracı olarak görmedik.'' dedi.Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar kaç lira? İşte dolar/TL kuru 4 Ağustos 2022

DOLAR/TL BUGÜN

Dolar bugün kaç TL? Dolar ne kadar? Sorularının yanıtları bugün de merak edilip araştırılıyor.

Dolar kuru bugün alış fiyatı 17,97 TL, dolar/TL satış fiyatı ise 18,02 TL.

Dolar 18 lirayı aştı piyasalar karıştı Dolar kaç lira olacak çıkacak mı düşecek mi?

Dolar Kahini Remzi Özdemir'den dolar için korkutan açıklama geldi! Dolar kıtlığına hazır olun