Kent Haberleri

Dolar o tarihte 10 TL olacak! Ünlü ekonomistten beyin yakan açıklama! Son dakika bombası! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika dolar kuru 18,67 TL seviyesinden işlem görüyor. 19 TL sınırına doğru giden dolar için beyin yakan '' 10 TL'' açıklaması Ekonomist Engin Avcı'dan geldi.  Doların 10 TL olacağını söyleyen Avcı, görenleri şoke etti

ABD dolarının 19 sınırına doğru gitmesi ile son dakika bomba açıklama ekonomist Engin Avcı'dan geldi. Doların 10 TL olacağını söyleyen Avcı, görenleri şoke etti. Birçok analist ve beklentiler doğrultusunda doların yükselişe geçmesi beklenirken, beyin yakan açıklamayı Engin Avcı yaptı. Doların değer kaybederek düşüşe geçeceğini söyşleyen Avcı, dolarda 10 TL seviyesi için tarih vererek yatırımcıları uyardı.

''DOLAR O TARİHTE 10 TL OLACAK''

Dolar ile ilgili, 2022 yılının başlarında 10 TL açıklamasını yapan Avcı, yıl sonu tahmininde bulundu.

Engin Avcı doların 10 TL seviyesine düşeceği tarhi açıkladı ve şunları ekledi: "Geçici süre döviz 15-20 TL olmuş, bunlara çok güvenmemek gerekiyor. Geçen yıl Ocak ayında yıl sonu hedefi verdi. Mayıs ve Haziran’da tekrarladım. 2022 kapanış hedefimdir. Şahsi analizimdir. Türkiye Kasım ayından Aralık ayına geçerken bu operasyonu yerinde ve zamanında yapmak zorunda. Ben dokuz ay önce bunları söyledim. Kağıt parçalarından uzak durun. Benim görüşüm hala aynı. 2022 yılının sonuna doğru biz dövizin tepetaklak olacağını ve rezerv para olmaktan çıkacağını söylüyoruz. Operasyon yakın. Uluslararası bir operasyon geliyor." dedi.

DOLARDA SON DURUM

Dolar kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün dolar kuru ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar kaç lira oldu? Dolar/TL ne kadar? sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

Dolar/TL kuru alış fiyatı, 18,65 TL, satış fiyatı 18,67 TL seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 100 seviyesinden işlme görüyor. Euro dolar paritesi ise 0,99 seviyesindend değerleniyor. 


FED FAİZ KARARI YARIN AÇIKLANACAK

Piyasaların merakla beklediğiş Amerika Merkez Bankası faiz kararı yarın açıklanacak. Karar sonrasında piyasaların yönü tamamen belli olacak. 

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in bu hafta 75 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fed'in aralık ayında atacağı para politikası adımlarına ilişkin net bir yönelim bulunmuyor.

Fed kararı öncesi tarihi zirveyi gören dolar bugün kaç lira? İşte son durum!

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı!

Dolarda son noktayı Piyasaların Efendisi İslam Memiş koydu! Dolar için hem tarih hem saat verdi! Hemen bir göz atın!