05 / 05 / 2024

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, doların 30 TL, altının ise rekor seviyelere çıkacağını söyledi. Peki dolar ne zaman yükselecek? Dolar kuru ne kadar olacak? İşte dolar kurunda son durum...



Yaptığı açıklamada piyasadaki baskılanmaya da dikkat çeken Selçul Geçer, yaz aylarının daha sakin geçeceğini söyledi.

Yatırımcıların gözdesi dolar kuru ile ilgili değerlendirmelerini sürdüren Selçuk Geçer, son iki üç senedir pek sakin geçmediğini ama yine de sonbahara göre sakin sayılacağını kaydederek, kış aylarının sert geçeceğini, kur hareketleri açısından bakıldığında da sertleşmeye başlayacağını kaydederek, "Ben sadece enflasyonun etkisinin kura uygulanmasıyla 30 liranın kıyısına geleceğimizi hatta geçebileceğimizi düşünüyorum dolar kurunda. Parite etkisi daha şiddetli olursa bu biraz daha yukarı olabilir." dedi.

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!

KÖTÜ POLİTİKALARIN SONU 1994 KRİZİNİ YAŞATABİLİR

Hükümetin şu an uygulamış olduğu Para Politikasının ısrar etmesi halinde Dolar/TL kurunda kırılma olabileceğini dile getiren Selçuk Geçer, 5 Nisan 1994'e dikkat çekerek büyük krizlerin yaşanabileceğini dile getirdi. 17 TL olan doların kırılma sonucunda 60-70 liralara çıkabileceğini dile getirdi. Doların 5 kat daha artabileceğini kaydeden Selçuk Geçer, uygulanan politikanın meydana getireceği sonuçların ağır olacağını söyledi.

DOLAR VE ALTINDA REKOR SEVİYELER GÖRÜLEBİLİR

Yaptığı açıklamada doların şu an enflasyon oranıyla aynı olmadığını kaydeden Geçer, şu an dolar kurunun gerçekte 30 ila 35 lira olduğuna değindi.  Bu politikalarının sürmesi halinde de doların daha da yükseleceğini dile getirdi. FED toplantılarından çıkan faiz kararları ile ilgili de konuşan Selçuk Geçer, daha önce vurguladığı sözlerini tekrarladı. Geçer, koşulların böyle devam etmesi durumunda altında rekor seviyelerin görülebileceğini ifade etti.

Hangi konutlar ucuza alınabilir?

Altın direncini kaybetti! Gram altın ve çeyrek altını olanlar hemen göz atın! İşte 6 Ağustos altın fiyatları

Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? Bu rakamları duyan inanamıyor! İşte gümüş fiyatları 6 Ağustos 2022!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön