02 / 05 / 2024

Dolar piyasaları salladı! Euro, sterlin, yuan tek tek döküldü

Dolar piyasaları salladı! Euro, sterlin, yuan tek tek döküldü

Dolar/TL'de de dün gece 18,76 ile yeni zirvenin görülmesi ile euro, sterlin ve euro tek tek dkülmeye başladı. Dolar piyasaları sallamay devam ediyor.



DOLAR PİYASALARI SALLIYOR

Dolar endeksi 114,7 ile 20 yılın yeni zirvesini test etti. Avrupa ülkeleri ekonomilerine duyulan güvenin azalması ile Euro/dolar paritesi 0,9540 ile Haziran 2002’den bu yana en düşük seviyeye geriledi.

Dolar piyasaları salladı! Euro, sterlin, yuan tek tek döküldü

Sterlin/dolar paritesi 1,0640 ile tüm zamanların en düşük seviyesinde kalırken dolar/yen paritesi de doğrudan döviz müdahalesine karşın 144,7 ile 24 yılın zirvesindeki hareketine devam etti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön