Ekonomi

Dolar saatler sonra bu kadar olacak!  Analistler teker teker açıkladı! Hemen dövizciler kapanmadan koşun!

Bütün vatandaşların merakla izlediği dolar için 48 saat sonrasına vurgu yapıldı. Analistlerden açıklamalar art arda geldi! Dolar 48 saat sonra sonra bu kadar olacak! Hemen bakıp hâlâ açıkken dövizciye koşun! İşte doların 48 saat sonra göreceği rakam... Enflasyondaki düşüşün beklentilerin altında olması değerli metalleri ve para birimlerini derinden etkileyince vatandaşlar, doların geleceği bir sonraki rakamı araştırmaya başladı

Amerika Birleşik Devletleri ağustos ayı tüketici enflasyonunun (TÜFE) geçtiğimiz günlerde açıklanması ile piyasalarda hareketlilil yaşandı. Enflasyondaki düşüşün beklentilerin altında olması değerli metalleri ve para birimlerini derinden etkileyince vatandaşlar, doların geleceği bir sonraki rakamı araştırmaya başladı. Genç, yaşlı herkesin yakından takip ettiği dolar için 48 saat sonrasına dikkat çekildi. Doların geleceği rakam merak konusu olmuşken, analistler peş peşe doların 48 saat (2 gün) sonra göreceği rakamı duyurdu. İşte doların 48 saat  sonra göreceği rakam...

 

DOLAR 2 GÜN SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Amerikan Merkez Bankası FED'in 20-21 Eylül tarihlerinde tüm dünya ile paylaşacağı faiz kararıyla doların geleceği baştan yazılacak. Para piyasaları uzmanları FED'in 20-21 Eylül'de 75 baz puanlık faiz arttırma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti.

Analistler, bu tahminin gerçekleşmesi hâlinde Amerikan Doları'na dönük yatırım talebinin artmaya yatkın olacağını düşündüklerini belirtti.

Analistler, dolar daha fazla faiz getirisi sağlayacağı için uluslararası yatırımcıların da ellerindeki yabancı döviz varlıklarını dolara çevireceklerini açıkladı.

Bu öngörülerin gerçekleşmesi hâlinde dolar 48 saat sonra Türk Lirası karşsında daha fazla değer kazanacak. Analistler, FED'in faiz arttırması hâlinde Türk Lirası'nın değer kaybı yaşayacağını belirtti.

Analistlere göre; dolar 48 saat sonra 19 lira sınırını geçip rekora koşacak.

 

DOLAR VE EURO'DA SON DURUM NE? EURO VE DOLARDA SON DAKİKA...

Ekonomi gündeminde dolar yakından izlenmeyi sürdürüyor. Dolar almak isteyenler ve dolar yatırımcıları doların bugün kaç lira olduğunu araştırıyor. "Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar kaç TL oldu?" soruları yatırımcılar ve dolar almak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Dolar/TL bugün alış fiyatı 18 lira 43 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira 52 kuruş seviyelerinde işlem görüyor. Euro/TL'nin alış fiyatı 18 lira 36 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira 45 kuruş seviyelerinde.

Euro dolar paritesi ise 0,9977 seviyelerinde değerleniyor.

Altın 48 saat sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!
Altını gelecek 6 ay boyunca büyük bir tehlike bekliyor! 
Dolar çarşamba günü bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın!