Kent Haberleri

Dolar tahminleri ile yürek hoplatan Selçuk Geçer'den flaş açıklama! Hemen bakın, sonra çok pişman olursunuz!

Dolar yorumları ile gündemden düşmeyen Selçuk Geçer, 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Selçuk Geçer'in açıklamasını duyan kulaklarına inanamadı. İşte ayrıntılar... Uzun bir süredir sessizliğini koruyan uzman, iddialı tahminleriyle dolar kuru hakkında konuştu ve dövizdeki baskı ve yasakları dile getirdi

Son zamanlarda piyasadaki dalgalanmalarla ilgili olarak ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in açıklamaları dikkat çekti. Uzun bir süredir sessizliğini koruyan uzman, iddialı tahminleriyle dolar kuru hakkında konuştu ve dövizdeki baskı ve yasakları dile getirdi. Ayrıca, en yüksek getiriyi sağlayacak yatırım için net bir tarih belirterek önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm ayrıntılar...

"NE ALTIN NE DOLAR KAZANDIRACAK"

Uzman Selçuk Geçer, dolar kurundaki dalgalanmalarla ilgili açıklamalarına başlarken, kurun gün içinde 19,50 TL'yi aşarak tarihin en yüksek seviyelerine ulaştığını ve kur krizini andıran sinyaller verdiğini belirtti. Yatırımcıların bu durumdan tedirgin olduğunu söyleyen Geçer, uluslararası finans kuruluşlarının ortak görüşünü de paylaşarak Türk Lirası'nın haziran ayı itibariyle hızlı bir şekilde değer kaybedeceği tahmininde bulundu.

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR DEĞERLENDİRMESİ

Selçuk Geçer, değer kaybının 14 Mayıs 2023 tarihinden önce yaşanmaması için çalışmalar yapıldığını ifade etti. Dolar kurunun 19,56 seviyesine kadar yükseldiğini ancak daha sonra gerilediğini belirten uzman, piyasada kıpırdanmaların başladığına dikkat çekti.

Selçuk Geçer, doların yakın zamanda 20 TL'yi göreceği tahmininde bulundu ve öncelikle 19,80 TL'ye yükseleceğini ve sonrasında ise 19,90 TL seviyesini aşarak 20 TL'ye ulaşacağını belirtti. Ancak Geçer, 20 TL sınırını aşmanın zor olacağını ifade ederek, eğer aşılırsa doların 24-25 TL seviyelerine kadar yükselebileceğini dile getirdi. Seçim öncesinde ise yükselişlerin zor olabileceğine dikkat çekti.

EN ÇOK KAZANDIRACAK YATIRIM

Selçuk Geçer'in en dikkat çeken açıklamalarından biri, en çok kazandıracak yatırım ile ilgiliydi. Altın ve euro ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Geçer, FED'in faizlerini durdurması ve Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artırımlarına devam etmesi nedeniyle Euro ve Dolar paritesindeki yükselişin devam edeceğini vurguladı.

Uzman isim Selçuk Geçer, altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Altının ons fiyatının 2048 seviyesine kadar yükseldiğini belirten Geçer, daha sonra 2010 dolar seviyesine geri çekildiğini ifade etti. Ancak Geçer'e göre altının daha yükseliş potansiyeli bulunuyor ve 2200 dolar seviyelerini test edebileceğini öngördü. Ancak bu seviyelerin yatırım için riskli olduğuna da dikkat çekti.

Uzman isim, altın ons fiyatının 1700 seviyelerinin oldukça rahat olduğunu belirtti ve altının yeniden 1900'lü seviyeleri görebileceğini söyledi. Ancak gram altın fiyatı için aynı durumun geçerli olmadığını da vurguladı. Euro yatırımının ise daha iddialı olduğunu söyleyen Selçuk Geçer, en çok kazandıracak yatırımın euro olabileceği tahminleri arasında yer aldığını ifade etti.

Depremden etkilenen üniversite öğrencileri dikkat! YÖK son dakika vererek açıkladı!
Et fiyatlarındaki indirimin son günleri! Tarım Kredi'den çılgın indirim! 
Emekli vatandaşlar acilen baksın! Yapı Kredi Bankası peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!