Ekonomi

Dolar yatırımcıları aman dikkat! Dolar şaşırttı! Son dakika dolar alış satış fiyatları 23 Haziran 2022

Dolar fiyatlarındaki son durum yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolar bugün kaç TL? Dolar alış satış fiyatı ne kadar? İşte son dakika dolar kuru 23 Haziran 2022...Fed Başkanı Jerome Powell dün yapmış olduğu açıklama da ülke ekonomisinde resesyon kesinlikle bir olasılık olduğunu belirtti

Dolar kurunda son durum yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yurt içi piyasalarda yakından takip ediliyor. Fed Başkanı Jerome Powell dün yapmış olduğu açıklama da ülke ekonomisinde resesyon kesinlikle bir olasılık olduğunu belirtti. 

Bugün dolar ve altın piyasası Merkez Bankası'nın yapacağı faiz kararına odaklandı. Türkiye Cumhuriyetı Merkez Bankası'nın vereceği faiz kararı dolar fiyatları üzerinde etkili olacak. Peki dolar düşecek mi yükselecek mi, dolar ne kadar olacak? İşte merak edilen soruların cevapları...

SON DAKİKA DOLAR ALIŞ-SATIŞ FİYATLARI 23 HAZİRAN 2022

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar kuru yeni haftaya dalgalı başladı. Bugün piyasalar TCMB'NİN vereceği faiz kararına odaklandı.

Dolar/TL faiz kararı öncesi alış fiyatı 17,34 TL, satış fiyatı ise 17,38 TL seviyesinde işlem görüyor. Dolar bugün güne yukarı yönlü başladı.

'Dolar 25 lirayı aşacak' iddiasının ardından gelen son dakika açıklaması: Uygun görüyoruz

Dolar bugün ne kadar? 22 Haziran dolar kaç TL?