Altın & Dolar

Dolar yatırımcılarına kötü haber ekonomist Atilla Yeşilada'dan geldi! Dolar yükselecek ama kazanamayacaksınız!

Ekonomist Atilla Yeşilada, dolar endeksinin gelişmiş ülkelerde gerileyeceğini ama Türkiye'de doların yükselişe geçeceğini söyledi. Yeşilada ''Dolar yükselecek ama döviz yatırımcıları bekledikleri kazancı elde edemeyebilir" dedi. 

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan son dakika dolar kuru yorumu geldi. Yeşilada, dolar endeksinin gelişmiş ülkelerde gerileyebileceğini belirtti. Yeşilada, gelişmiş ekonomilerde doların yatay veya hafif düşüş trendine girmesinin olası olduğunu ve bunun Türkiye için geçerli olmayacağını açıkladı.

DOLAR YÜKSELECEK AMA...

Gerçekgündem'de yer alan habere göre; Yeşilada, dolardaki düşüş hamlesinin Türkiye için geçerli olmayacağını söyledi. Ünlü ekonpmist ''Dolar/TL kuru yükselmeye devam edecek fakat döviz yatırımcıları bekledikleri kazancı elde edemeyebilir" ifadelerini kullandı.

MERKEZ BANKASI FAİZLERİ DÜŞÜRECEK Mİ?

Ekonomist Atilla Yeşilada, Türkiye’de uygulanan sıkı para politikalarının uzun süre devam edeceğini ve 2024 sonuna kadar faiz indirimine gidilmesinin mümkün olmadığını belirtti. Bu durumun, çalışan ve emeklilerin maaşlarında ciddi bir gerilemeyi beraberinde getireceğini aktardı.


BORSA NE OLACAK? BORSA YATIRIMCILARI DİKKAT

Ekonomist Atilla Yeşilada, 31 Mart tarihinden sonra Türkiye'ye artan yabancı sermaye girişleri ile birlikte Borsa İstanbul’un dolar bazında yüzde 50 civarında değer kazanacağını öngördüğünü ancak son gelişmelerle bu görüşünü revize ettiğini açıkladı.

Yeşilada, FED’in faiz kararıyla yatırımcıların altına yöneldiğini ve bu durumun borsayı nasıl etkileyebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

MERKEZ BANKASI EKİM FAİZ KARARI NE ZAMAN? EKİM FAİZ KARARI NE OLUR? FAİZLER DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ekim ayı faiz kararı toplantısı için heyencanlı bekleyiş devam ediyor.

Yatırımcıların odak noktasında olan ekim ayı faiz kararı sonrası altın, dolar, borsa ve mevduat faizinin ne olacağı merak ediliyor. 

Piyasalar tarafından merakla beklenen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun  ekim ayı faiz kararı   17 Ekim 2024 Perşembe günü saat 14.00'da açıklanacak.

AA Finans'ın TCMB'nin 17 Ekim Perşembe günü yapılacak Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına yönelik beklenti anketine göre; faizin yüzde 50'de sabit bırakılması bekleniyor.

Dolar kurunun önce 35 TL sonra da 45 TL olacağı tarih resmen açıklandı!

İslam Memiş'ten dolar yorumu: Serbest piyasada dolar resmi kurumun altında! Doların yönü böyle olacak!

Faizde parası olanlar dikkat! İslam Memiş yarını işaret ederek uyardı! Herkes altına yöneliyor...