Altın & Dolar

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan korkutan dolar senaryosu! Dolar hiç artmayacak! Felakete hazır olun!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, dolar yatırımcılarına kötü haberi verdi. 'Felakete hazır olun' diyen Yeşilada tarih verdi. İşte son dakika dolar yorumu...

Enflasyon artışı tüm yatırımcıları derinden etkiledi. Son zamanlarda Merkez Bankası'nın yeni ekonomik politikasıyla beraber enflasyonda durgunluk görülüyor. Dolar kuru serbest piyasada 32,72 lira seviyesinde hareket ederken Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada'dan korkutan açıklama geldi. Yeşilada 'felakate hazır olun' diyerek dolar için olası bir senaryoyu açıkladı. 

DOLAR/TL KURU HİÇ ARTMAYACAK!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, enflasyona yönelik ciddi bir azalmanın yaz aylarında yeni zamlar ile beraber enflasyonun yüzde 75'ten yüzde 50 seviyelerine kadar düşeceğini belirtti.

Yeşilada, Son 12 ayda doların TL'ye karşı değer kazancı yüzde 40 olacak. Bu noktada hemen hemen başa baş hale geleceğini açıkladı. 

Yeşilada gelecek seneyi işaret ederek, enflasyona karşı bir tedbir alınmaması durumunda enflasyonun yüzde 50 seviyelerinde seyredeceğini söyledi. 

Yeşilada, Dolar-TL kuru hiç artmayacak, o zaman bir krize doğru gideriz. Ama bu gelecek senenin sorunu, şu anda böyle bir şey olmasına imkan olmadığınını altını çizdi. 

DOLAR/TL KURU BUGÜN NE KADAR? 8 TEMMUZ 2024 DOLAR/TL KURU ALIŞ SATIŞ FİYATI GÜNCEL!

Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi ''dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Güncel dolar kuru ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar/TL, haftaya yatay başlamasının ardından 32,69 seviyesinden  güne başlarken şu dakikalarda 32,72 liradan işlem görüyor. 

Dolar endeksi ise şu sıralarda yüzde 0,1 yükselerek 105,0 seviyesinde bulunuyor.

Piyasaların gözü bu hafta açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Öte yandan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönem politikalarına ilişkin belirsizlikler devam ederken, bu durum varlık fiyatlarının yön bulmasını zorlaştırıyor.

Altında dananın kuyruğu perşembe günü kopacak! 'Altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusuna İslam Memiş'ten net cevap! 

Kapalıçarşı 8 Temmuz altın fiyatları: Ata altın, Reşat altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar? 

'Dolar almayın, altın alın' diyen uzman isim açıkladı! Gram altında bu tarihte zirveleri göreceğiz!